Ζάρας: “Σεβασμός, αλλά όχι φόβος απέναντι στον Προμηθέα”

Η τοποθέτηση του έμπειρου “κυανόλευκου” γκάρντ – φόργουορντ για τον σαββατιάτικο αγώνα, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

“Η νίκη μας στην Ρόδο την προηγούμενη αγωνιστική μας γέμισε αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση καθώς πολλά από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις καταφέραμε να τα βγάλουμε και στο παρκέ. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη μετά από το διπλό μας στη Λάρισα τόσο για αγωνιστικούς όσο και για πνευματικούς λόγους.

Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα με αντίπαλο τον Προμηθέα στην έδρα μας. Γνωρίζουμε την ποιότητα και το ταλέντο των παικτών της ομάδας τους και σεβόμαστε την δουλειά του προπονητικού team, όμως σε καμία περίπτωση δεν τους φοβόμαστε.

Το καθήκον μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι και δυνατοί στο παρκέ και για αυτό δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Το ότι η αναμέτρηση είναι στο Ιβανώφειο μας προσφέρει τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ καθώς θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας που αποτελεί για τον ΗΡΑΚΛΗ τον 6ο παίκτη στο παρκέ.

Σε αυτό το σημείο και επειδή στην ζωή υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από το μπάσκετ θα ήθελα να καλέσω όλον τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας -και όχι μόνο- να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την μάχη του νεαρού Μιχάλη που πάσχει από σοβαρό καρδιακό πρόβλημα.

Θα υπάρχουν στα εκδοτήρια «κουμπαράδες αγάπης» όπου ο καθένας θα μπορεί να βοηθήσει όσο μπορεί ώστε να καλυφθούν οι πολυεξοδες ιατρικές εξετάσεις που πρέπει να κάνει το παιδί στην Γερμανία. Ας αποδείξουμε όλοι την αγάπη μας για τον διπλανό μας!

Σας περιμένουμε όλους στο Ιβανώφειο!”.

Πηγή: esake.gr

Σχετικά Άρθρα

Σκουρτόπουλος: “Ο κορωνοϊός μας βρήκε στο χειρότερο σημείο – Αυτός δεν είναι Ηρακλής!”

Μπάσκετ

Back to Top