- Bluearena - https://bluearena.gr -

SOS: Κατάμεστη Μίκρα, αλλά με ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ εισιτήρια!!!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η διοίκηση του Μάκη Καλαϊτζίδη, για πολλοστή φορά και χωρίς στήριξη από πουθενά, κατόρθωσε να κρατήσει όρθια την ομάδα και να συγκροτήσει ένα ισχυρό – για τα δεδομένα της Volley League – ρόστερ, με δύο πρώτης γραμμής ξένους, όπως ο Βερχόεφ και ο Νεβιαντόμσκι.

Στις αρχές του φθινοπώρου, ωστόσο, εμφανίστηκαν οι γνωστές – εκβιαστικού χαρακτήρα – υποθέσεις απαιτήσεων βετεράνων παικτών της ομάδας και – με βάση τη λογική – ο Ηρακλής έπρεπε να πετάξει «λευκή πετσέτα» και να μην «κατέβει» στο πρωτάθλημα.

Κι όμως, επιχειρήθηκε ακόμη μία (και ακόμη μεγαλύτερη) υπέρβαση και με το απόλυτο υστέρημα της διοικητικής ομάδας, συγκροτήθηκε ένα ελληνικό ρόστερ, ικανό να διεκδικήσει επάξια την παραμονή στην κατηγορία και – ίσως – και το κάτι παραπάνω.

Αυτή η διαδικασία ήταν μοιραίο να οδηγήσει τις οικονομικές δυνατότητες του Τμήματος σε κατάσταση απόλυτου μαρασμού, με συνέπεια, οι άνθρωποί του να συλλέγουν ευρώ το ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αδυσώπητες υποχρεώσεις της καθημερινότητας στη μεγάλη κατηγορία του αθλήματος.

Ο κυριακάτικος αγώνας στη Μίκρα αποτελεί μία μοναδική (και πιθανότατα ανεπανάληπτη, για φέτος) ευκαιρία, προκειμένου ο κόσμος του Ημίθεου να καταστεί λυτρωτικός αιμοδότης της όλης προσπάθειας, κάνοντας τονωτική ένεση στα οικονομικά της ομάδας…

Ο τρόπος είναι ένας: οι Ηρακλειδείς, ΟΧΙ ΜΟΝΟ να γεμίσουν το Κλειστό (κάτι, που θεωρείται περισσότερο από βέβαιο), αλλά να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, προκειμένου να βρεθούν στην κερκίδα!!!

Αυτή είναι η έκκληση που πραγματοποιεί η διοίκηση και στην οποία πρέπει ΑΠΑΝΤΕΣ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να ανταποκριθούν…

Οι ιθύνοντες του Τμήματος εξηγούν ότι επίκειται ένα άκρως δαπανηρό ταξίδι στο Ηράκλειο της Κρήτης, για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και ο προβληματισμός σε οικονομικό επίπεδο είναι τεράστιος.

Όλοι, λοιπόν, την Κυριακή στη Μίκρα, αλλά ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!

ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!