Σούλερ – Οκερέαφορ: “Μοναδική περίπτωση η έδρα του Ηρακλή!”

Σε κέντρο εκμάθησης ξένων γλωσσών βρέθηκαν οι δύο παίκτες του Ημίθεου και συνομίλησαν με τους μαθητές…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ Ηρακλής:

Την ευκαιρία να μοιραστούν εμπειρίες και γνώσεις με μαθητές και μαθήτριες είχαν ο Τζαμάλ Σούλερ και ο Τέντι Οκερεαφόρ στην επίσκεψη τους στο κέντρο ξένων γλωσσών “Χατζόγλου”. Οι δύο αθλητές του ΗΡΑΚΛΗ ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των παιδιών και των δασκάλων για να μιλήσουν μαζί τους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την καριέρα τους, το μπάσκετ, τον Σύλλογό μας, αλλά και τη ζωή τους στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες όπου έχουν παίξει.

Η υποδοχή και η όλη διαδικασία ήταν πολύ ζεστή, τα παιδιά είχαν ετοιμάσει ερωτήσεις και έγραψαν στον πίνακα ευχές για τους δύο αθλητές, έχοντας ζωγραφίσει τις σημαίες των χωρών τους και εντυπωσίασαν με τις ερωτήσεις τους.

Αμφότεροι, Σούλερ και Οκερεαφόρ, απάντησαν στο πως ξεκίνησαν το μπάσκετ, στο πως αποφάσισαν να γίνουν επαγγελματίες, στο ποια είναι τα ινδάλματά τους (“Από τότε που είδα τον Κόμπι Μπράιαντ, κατάλαβα ότι το μπάσκετ είναι το άθλημά μου”, είπε ο Σούλερ, ενώ ο Οκερεαφόρ τόνισε πως “λόγω θέσης πιο πολύ μου άρεσαν οι πόιντ γκαρντς, όπως ο Τζέισον Κιντ, ο Στιβ Νας και άλλοι), αλλά και πως τους φαίνεται η πόλη της Θεσσαλονίκης και η αντιμετώπιση από τον φίλαθλο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ.

“Είναι φοβερά εμψυχωτικό να έχεις δίπλα σου πάντα ένα γεμάτο γήπεδο και να ξέρεις πως θα σε χειροκροτήσουν και στην κακή σου μέρα”, είπε ο Σούλερ, που συμπλήρωσε πως: “μου θύμισε τα γήπεδα και την ατμόσφαιρα όταν έπαιζα στο κολέγιο, όπου μόνο εκεί υπήρχε τόση ενέργεια. Το γήπεδο μας είναι ίσως η καλύτερη έδρα για να παίζει κανείς και να τα δίνει όλα”.

“Είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα που ζούμε σε κάθε αγώνα μας” πρόσθεσε ο Άγγλος γκαρντ στην ίδια ερώτηση, ενώ αμφότεροι τόνισαν στα παιδιά πως δε θα πρέπει να πιέζονται για να πετύχουν τους στόχους τους στη ζωή. “Καλύτερα να κάνετε ένα βήμα τη φορά και να μην χρειαστεί να κάνετε ένα άλμα, να ακούτε τους δασκάλους σας και κάθε μέρα στο σχολείο είναι κέρδος για εσάς”.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες και αναμνηστικά δώρα από τα παιδιά στους παίκτες μας. Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Χατζόγλου για την πρόσκληση και την ωραία βραδιά με τα παιδιά…

Ακολουθούν φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση…

Image may contain: 19 people, people smiling, people standing and indoor

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top