Καστρίτης: “Αντίπαλος ευρωπαϊκού επιπέδου ο Προμηθέας”

Ο κόουτς του Ηρακλή τοποθετήθηκε στο πλαίσιο της “κυανόλευκης” Media Day.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Γιάννης Καστρίτης υπογράμμισε:

«Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Φυσικά γνωρίζουμε το επίπεδο και την ποιότητα του Προμηθέα, ο οποίος μάλιστα έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρόκριση για την επόμενη φάση του Eurocup. Τόσο το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, όσο και το ρόστερ που διαθέτει μερικούς πολύ ποιοτικούς Έλληνες και ξένους παίκτες είναι εξαιρετικά και υψηλότατου επιπέδου.

Παρόλα αυτά το πρώτο ζητούμενο για εμάς σε κάθε αναμέτρηση δεν είναι ο αντίπαλος, αλλά το πως εμείς θα προετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση μέσα στο παρκέ. Σίγουρα πάντως έχουμε αρχίσει να αποκτούμε χημεία και δέσιμο στο παιχνίδι μας -κάτι που θέλουμε να συνεχιστεί- και το ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου μας δίνει έξτρα κίνητρο και ώθηση για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά.»

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Γκάρετ, ο Γιάννης Καστρίτης ενημέρωσε πως «ο Γκάρετ δεν έχει προπονηθεί ακόμη και η κατάσταση του αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό τιμ. Θα δούμε πως θα κυλήσει η αποθεραπεία του, ώστε να γνωρίζουμε αν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τον Προμηθέα το Σάββατο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top