- Bluearena - https://bluearena.gr -

Θεμελιώδης στόχος, ο αξιόπιστος επενδυτής – ΑΦΜ υπάρχουν…

Αυτό το οποίο διευκρινίζουν οι παράγοντες του Ηρακλή, οι οποίοι ασχολούνται με το θέμα της ποδοσφαιρικής έκφανσης του Συλλόγου και ενός μέλλοντος, το οποίο θα τη φέρει σε κατάσταση μεγάλης επιστροφής στις κορυφαίες κατηγορίες, είναι ότι δεν πρέπει κανείς να ασχολείται με το… «πρωθύστερο»…

Δηλαδή, να μην προτάσσει ως προτεραιότητα, αυτό, το οποίο έρχεται ύστερα, όπως – εξάλλου – δίδαξε με σκληρό τρόπο η εξαιρετικά πρόσφατη ιστορία του καλοκαιριού, που μας πέρασε.

Όπως, λοιπόν, το καλοκαίρι, ομοίως και τώρα, το ζητούμενο είναι να βρεθεί ένας αξιόπιστος επενδυτής, που με τη σειρά του θα υποστηρίξει το όποιο σενάριο συγχώνευσης θα φέρει τον Ημίθεο και πάλι στη θέση, που του αρμόζει στα πράγματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακόμη και το καλοκαίρι, διαθέσιμοι ΑΦΜ και Σωματεία για συγχώνευση υπήρχαν και αναλόγως πολλές ευκαιρίες σε αυτό το επίπεδο, αλλά χάθηκαν ανεπιστρεπτί, επειδή ακριβώς δεν υπήρχε εκείνος ο επενδυτής, ο οποίος θα αναλάμβανε το κόστος ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Κατά λογική συνέπεια, οι διεξαγόμενες κρούσεις πραγματοποιούνται προς αυτήν την κατεύθυνση και όχι τόσο προς την κατεύθυνση ενδιαφερομένων Σωματείων.

Αυτά, υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει και η απαραίτητη οικονομική δυναμική, η οποία θα αναλάβει τα προσελκύσει…