Η ιδιαίτερη περίπτωση του “Τζέι Σου”

Η πολυδιάστατη προσφορά και η ευστοχία στα μακρινά σουτ, που ακόμη αναζητείται…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Στην περίπτωση του Τζαμάλ Σούλερ ο οργανισμός του Ηρακλή αποδεικνύει το πόσο ικανή μπασκετική αίσθηση διαθέτει.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκάρντ, που σε έναν μήνα περίπου κλείνει τα 34 του, ήρθε στη Θεσσαλονίκη, «κουβαλώντας» τη φήμη του ικανού εκτελεστή και του «πιστολέρο» μακρινών αποστάσεων.

Μέχρι σήμερα, αν και είναι εξαιρετικά χρήσιμος στον τομέα του σκοραρίσματος, όχι μόνο δεν ηγήθηκε της «κυανόλευκης» επίθεσης, αλλά ακόμη πασχίζει να «βρει το χέρι του» στο μακρινό σουτ.

Μολαταύτα, όλοι στον Ημίθεο, εντός και γύρω από την ομάδα, τον έχουν «ερωτευθεί», με βάση την παράπλευρη και πολυδιάστατη προσφορά του στην ομάδα.

Ο συμπαθέστατος «Τζέι Σου», όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, μπορεί να μην βομβαρδίζει με… «30άρες» και πολλά τρίποντα τα αντίπαλα καλάθια, αλλά παίζει «σκυλίσια» άμυνα στην περιφέρεια, είναι εξαιρετικός στις ασίστ, χωρίς να παραλείπει να βάζει αρκετά πολύτιμα καλάθια σε στιγμές, που τα χρειάζεται η ομάδα.

Παράλληλα, έξω από το παρκέ, αποτελεί ένα θετικό γρανάζι για το σύνολο του Καστρίτη, εμψυχώνοντας τους συμπαίκτες του, δημιουργώντας θετικό κλίμα στα αποδυτήρια και βάζοντας το «εγώ» του κάτω από το «εμείς», αναγκάζοντας όλους στον Ημίθεο να ξεχάσουν το γεγονός ότι δεν βλέπουν τη μηχανή καλαθιών, που ανέμεναν στο άκουσμα της ένταξής του στο ρόστερ…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top