- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο “καυτός” Δεκέμβριος του “κυανόλευκου” μπάσκετ

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου, έμελλε να είναι ένας πολύ δύσκολος και απαιτητικός, σε επίπεδο αγωνιστικών υποχρεώσεων, μήνας για τον Ηρακλή.

Η νίκη επί του Λαυρίου δημιούργησε το κατάλληλο ψυχολογικό κλίμα για να «μπει» η ομάδα σε αυτόν τον μήνα, όμως τα παιχνίδια, που αναμένουν τους «κυανολεύκους», είναι και δύσκολα και κρίσιμα.

Η αρχή γίνεται το προσεχές Σάββατο, απέναντι στον Κολοσσό, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας Ρόδου, με τους νησιώτες να έχουν μέχρι στιγμής επιδείξει ισάξια δυναμική με αυτή του Ημίθεου και να εμφανίζονται ιδιαιτέρως δυνατοί στην έδρα τους.

Ακολουθεί η επιστροφή στο Ιβανώφειο, με αντίπαλο, όμως, μία ομάδα της δεύτερης ταχύτητας της φετινής Basket League. Ο Προμηθέας, με το πανάκριβο ρόστερ, φιλοδοξεί να αναδειχθεί ως η δεύτερη ισχυρότερη ομάδα μετά τον Παναθηναϊκό και – αδιαμφισβήτητα – θα έρθει στη Θεσσαλονίκη με τον αέρα του φαβορί.

Ακολουθεί άλλη μία αναμέτρηση με ομάδα, που επένδυσε πολλά για το έμψυχο δυναμικός της, όπως ο Ήφαιστος Λήμνου, ο οποίος θα υποδεχθεί στους «κυανόλευκους» στη δύσκολη έδρα του, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μύρινας «Νίκος Σαμαράς».

Τέλος, ο μήνας και η χρονιά κλείνουν με το τοπικό ντέρμπι του Ιβανωφείου, κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον τελικό απολογισμό του «Γηραιού» να σηματοδοτεί πολλά και σημαντικά για τη συνέχεια.