- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η βαριά φανέλα του Αυτοκράτορα

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Ηρακλής απέχει μακράν της δυνατότητας να χρησιμοποιήσει ένα πλούσιο μπάτζετ για τη συγκρότηση του ρόστερ του, αλλά αναγκάζει τον… πάμπλουτο Ολυμπιακό σε αγχωτική απόδραση στο πέμπτο σετ.

Ο Γιάννης Ορφανός το τοποθέτησε πολύ σωστά, καταγράφοντας την αλήθεια του πράγματος:

«Έχουμε φτάσει στο σημείο να είμαστε στενοχωρημένοι επειδή δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στις λεπτομέρειες τον Ολυμπιακό. Είναι η τρίτη συνεχόμενη σεζόν, κατά την οποία ο Ολυμπιακός μας κερδίζει στο τάι μπρέικ και αυτό σημαίνει πολλά. Σημαίνει, ότι ακόμη και υπό τις παρούσες δυσκολίες, που αντιμετωπίζουμε, δεν φτάσαμε στο ταβάνι των δυνατοτήτων μας, ως ομάδα», ήταν η τοποθέτησή του.

Και το ταβάνι του Ηρακλή, παρά το χαμηλό μπάτζετ και το ρόστερ ανάγκης, το οποίο δημιούργησε, είναι γεμάτο από ελληνικό βολεϊκό ταλέντο και παραμένει υψηλό για τα δεδομένα της Volley League, ακριβώς επειδή αυτή η ομάδα, ότι και να της συμβεί, από όσες και όποιες περιπέτειες κι αν χρειαστεί να περάσει, θα φορά πάντοτε τη φανέλα του Αυτοκράτορα.

Και θα το αποδεικνύει κόντρα σε αντιπάλους, γεμάτους από λύσεις με «βαριά» ονόματα στη σύνθεσή τους, αναγκάζοντάς τους να φεύγουν από τη Μίκρα πανηγυρίζοντας, επειδή έσωσαν την παρτίδα – έστω και αφήνοντας πίσω τους βαθμό – κερδίζοντας το ματς και τα προσχήματα στο πέμπτο σετ…