- Bluearena - https://bluearena.gr -

Οι ευχές των αρχηγών για τα γενέθλια του συλλόγου

Πέτρος Κανακούδης, Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Κώστας Προύσαλης, έστειλαν τις δικές τους ευχές στον Ηρακλή με αφορμή τα 111α γενέθλια του Κυανόλευκου συλλόγου…

Το ημερολόγιο δείχνει 29 Νοεμβρίου του 2019 και ο Ηρακλής συμπληρώνει 111 χρόνια ιστορίας. Από εκείνη την ημέρα έχουν αλλάξει πολλά, οι «κυανόλευκοι» έχουν αφήσει το στίγμα τους στον ελληνικό αθλητισμό, με επιτυχίες σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα.

Οι τρεις αρχηγοί του Ηρακλή σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ έκαναν τις δικές τους ευχές για τα γενέθλια των «κυανόλευκων».

Δημήτρης Καλαϊτζίδης: «Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές με τον Ηρακλή»

«Ο σύλλογος περνάει δύσκολες στιγμές και εύχομαι με την συμπλήρωση των 111 χρόνων να επανέλθει εκεί που του αξίζει σε όλα τα αθλήματα. Για το μπάσκετ το επόμενο βήμα θα ήταν η καθιέρωση στην Basket League και η έξοδος στην Ευρώπη. Το σημαντικότερο όμως είναι να βρει να βρει ο Γ.Σ Ηρακλής το δρόμο του και να μπορέσουν όλα τα αθλήματα να έχουν σταθερότητα.

Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη με το Λαύριο και για να σταματήσουμε ένα κακό σερί αλλά και για τα γενέθλια της ομάδας. Ο κόσμος ακολουθεί την ομάδα και το δείχνει εμπράκτως, γεμίζοντας το γήπεδο. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου θέλουμε να κλείσουμε μια κακή παρένθεση και να επιστρέψουμε στις νίκες.

Με τον Ηρακλή έχω ζήσει ωραίες στιγμές και σαν φίλαθλος και όταν έπαιξα μαζί με τους Διαμαντίδη, Παπαδόπουλο και όλα τα παιδιά. Θυμάμαι εκείνα τα χρόνια τους κερδίζαμε όλους μέσα στο Ιβανώφειο. Αλλά θα ξεχωρίσω ως την πιο δυνατή μου στιγμή στον Ηρακλή το παιχνίδι με τη Καστοριά που πανηγυρίσαμε και την άνοδο».

Πέτρος Κανακούδης: «Δέθηκα με τον Ηρακλή, έχει την αύρα της οικογένειας»

«Χρόνια πολλά στην ομάδα μας, που είναι το πρώτο ποδοσφαιρικό σωματείο της Θεσσαλονίκης και πήρε τα χρώματα της από την ελληνική σημαία. Εύχομαι τα χρόνια που έρχονται να είναι όπως τα επιθυμεί ο κάθε Ηρακλειδέας, για μια πολύπαθη ομάδα που τα τελευταία χρόνια και εξαιτίας κάποιων ανθρώπων βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη θέση. Όλος ο κόσμος γνωρίζει πως αδίκως βρίσκεται ο Ηρακλή σε αυτή την θέση.

Εύχομαι τα χρόνια που θα έρθουν να έχουν μόνο επιτυχίες για την ομάδα και να επανέλθει έτσι όπως την έζησαν οι φίλαθλοι επί εποχής Χατζηπαναγή. Του χρόνου θα ήθελα να υπάρχει στην ομάδα ένας υγιής και ισχυρός παράγοντας που θα αγαπάει τον Ηρακλή και θα επενδύσει από την καρδιά σε μια ομάδα που θα έχει επιτυχίες και θα διεκδικεί τίτλους.

Στον Ηρακλή πέρασα δύσκολες εποχές όταν ήμουν το 2010. Αλλά συνάντησα την αύρα της οικογένειας, δεν νομίζω ότι θα πει κάποιος κάτι διαφορετικό. Μπορεί να υπήρξαν άσχημες μέρες και οικονομικές διαφορές αλλά το κλίμα πάντα ήταν οικογενειακό. Δέθηκα πολύ με τον κόσμο και πήρα σεβασμό, όταν μου ζητήθηκε να προσφέρω δεσμεύτηκα και δέχτηκα να αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο».

Κώστας Προύσαλης: «Αξέχαστος ο τελικός στην Σύρο»

«Χίλια χρόνια Ηρακλής και καλή δύναμη σε όσους είναι δίπλα στην ομάδα και την στηρίζουν. Για φέτος θέλουμε να κάνουμε μια καλή χρονιά και να μπούμε στα play off του πρωταθλήματος και στο κύπελλο να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε περισσότερο. Το Σάββατο θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό για τα γενέθλια του συλλόγου. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου, παρότι την ίδια ώρα αγωνίζεται και το μπάσκετ. Έχουμε ανάγκη την στήριξη του κόσμου όλα τα τμήματα.

Μακάρι και το ποδόσφαιρο να βρει το δρόμο του, με έναν επενδυτή που θα κάνει τον Ηρακλή πάλι δυνατό. Πρέπει να αποκατασταθεί η αδικία που έχει όλα αυτά τα χρόνια εις βάρος του Ηρακλή, πρέπει να υπάρχουν νόμοι και να τηρούνται για όλες τις ομάδες.

Στον Ηρακλή θα μου μείνει αξέχαστος ο τελικός στην Σύρο και το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε».

Πηγή: SDNA.GR