- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Σφίγγει τα δόντια” και παίζει κόντρα στον ΠΑΟ ο αρχηγός

Μία από τις δύσκολες δοκιμασίες της φετινής Volley League αναμένει τον Ηρακλή αύριο, Δευτέρα 25/11, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό.

Οι «κυανόλευκοι» μπορεί να προέρχονται από ένα εντυπωσιακό «μπάσιμο» στο πρωτάθλημα, καθώς έχουν πετύχει το τρία στα τρία και μάλιστα χωρίς απώλειά σετ, όμως, αυτήν τη φορά, οι δυνατότητές τους θα δοκιμαστούν σε σημαντικό βαθμό.

Πρόβλημα για τον Γιάννη Ορφανό, το γεγονός ότι ο οργανωτής του «κυανόλευκου» παιχνιδιού και αρχηγός της ομάδας, Κώστας Προύσαλης, ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες από εμπύρετη ίωση.

Ο πολύπειρος πασαδόρος θα ταξιδέψει με την αποστολή στην Αθήνα και είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την ομάδα χωρίς τη συνεισφορά του και να αγωνιστεί κανονικά, ακόμη και ασθενής.

Ο έμπειρος παίκτης των «κυανολεύκων», Χάρης Σακόγλου, σημείωσε σχετικά με το δυνατό αυτό παιχνίδι:

«Η ομάδα έχει ένα καλό μομέντουμ, μπορεί να είχαμε σχετικά εύκολο πρόγραμμα, ωστόσο αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι, το εκμεταλλευτήκαμε πλήρως και τώρα πάμε για το πραγματικό τεστ.

Ο Παναθηναϊκός αν και έχασε από την Σύρο θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένα πραγματικό τεστ για εμάς.

Πάμε δείξουμε και στους άλλους αλλά κυρίως στους εαυτούς μας ότι δεν είμαστε μια ομάδα για τα “χαμηλά” και πάμε για κάτι καλύτερο απ’ το αναμενόμενο.

Από εκεί και πέρα αυτά όλα θα προσπαθήσουμε να τα δείξουμε στο γήπεδο, καλά τα λόγια αλλά πρέπει να τα δείξουμε στην πράξη. Είμαστε έτοιμοι και συνεχίζουμε δυνατά».