- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πατέλης: “Αδύνατον να προχωρήσει ο Σύλλογος – Υπάρχει διάθεση για λύση”

Όσα ανέφερε στο Metropolis 95,5FM ο Θεόφιλος Πατέλης:

Για τις συναντήσεις στην Αθήνα με αντικείμενο τα χρέη του Ερασιτέχνη: «Εγιναν κάποιες συναντήσεις και συνεχίζονται σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στον Ερασιτέχνη. Και για το θέμα των χρεών, αλλά και γενικότερα. Όπως είναι σήμερα ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να λειτουργήσει. Από το τέλος του χρόνου δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να πληρώσουμε ούτε το ΙΚΑ των εργαζομένων. Γενικότερα υπάρχει πρόβλημα στον σύλλογο. Πρέπει να τελειώνει το θέμα με τα χρέη».

 

Για το αν έγινε συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα: «Τον είδαμε τον υπουργό. Υπάρχει μια καλή διάθεση να βρεθεί μια λύση, και εκεί πάνω βαδίζουμε. Γίνονται συζητήσεις και προσπαθούμε να βρεθεί μια λύση. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, πιστεύω ότι θα βρεθεί η λύση. Κάτι που, βεβαίως, έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια».

 

Για το ύψος των χρεών: «Είναι πολλά, ουσιαστικά μη υπολογίσιμα. Αυτά που ακούγονται περί 300-400 εκ. ευρώ ισχύουν. Χωρίς να σημαίνει ότι αυτά είναι τα πραγματικά χρέη. Ο καθένας ότι ήθελε έβαζε. Για μεγάλο διάστημα δεν υπήρχε διοίκηση, νομική εκπροσώπηση και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

 

Για το αν εισπράττει αισιόδοξα μηνύματα: «Υπάρχει διάθεση και συνεχίζονται οι επαφές για να βρεθεί η λύση, η οποία είναι απαραίτητη. Αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει ο σύλλογος. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στον σύλλογο κάνουν φιλότιμες προσπάθειες, όμως, κι αυτοί κάποια στιγμή θα σηκώσουν τα χέρια».