- Bluearena - https://bluearena.gr -

Κόντρα σε όλα, με όπλο το Ιβανώφειο… (17:45 – ΕΡΤ2)

Τα δεδομένα της απογευματινής αναμέτρησης του Ιβανωφείου, μεταξύ ΗΡΑΚΛΗ και ΑΕΚ είναι ξεκάθαρα και κινούνται στον χώρο του ωμού ρεαλισμού.

Εμφανίζουν την «κυανόλευκη» πλευρά να έχει να διαχειριστεί μία σειρά από αντιξοότητες, οι οποίες έχουν να κάνουν από το γεγονός ότι ο Ημίθεος προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, θα αγωνιστεί χωρίς δύο σημαντικά στελέχη, όπως ο Τέπιτς και ο Κακαρούδης και καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ του υπερπλήρους και ακριβού ρόστερ, με μεταγραφικές ενισχύσεις και έχοντας βρει σε απόλυτο βαθμό την αγωνιστική φόρμα της.

Κόντρα σε όλα αυτά, οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη καλούνται να αντιπαρατάξουν ενθουσιασμό, πείσμα, πάθος, συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και απόλυτη εκμετάλλευση της ατμόσφαιρας του Ιβανωφείου, για την οποία εγγυάται ο κόσμος της ομάδας.

Όσο για τα αγωνιστικά κενά, όπως συμβαίνει από την ώρα, που ετέθη εκτός πλάνων ο Σμιθ, η θέση «3» θα καλυφθεί εκ περιτροπής από τους γκαρντ της ομάδας (κυρίως από Σούλερ και Ζάρα), ενώ στο «4», ανάσες στον Μανωλόπουλο αναμένεται να δίνει ο Ντέιβις, αφήνοντας για το «5» τους Γκάρετ και Καββαδά.

Η αναμέτρηση ΗΡΑΚΛΗ – ΑΕΚ στο Ιβανώφειο, θα αρχίσει στις 17:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ2.