“Πονοκέφαλος” για Καστρίτη το πρόβλημα Κακαρούδη

Δυσκολεύει τα πλάνα, ενόψει ΑΕΚ, ενδεχόμενο μη συμμετοχής του έμπειρου φόργουορντ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Μέσα σε όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες, τις οποίες έχει να διαχειριστεί η τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, ενόψει ενός από τα πιο δύσκολα ματς, από εκείνα, τα οποία έχει να δώσει η ομάδα στο Ιβανώφειο κατά τη φετινή περίοδο, ήρθε να προστεθεί και η πολύ πιθανή απώλεια ενός σημαντικού στελέχους του ρόστερ.

Ο Κώστας Κακαρούδης ήταν ο μεγάλος άτυχος της προπονησιακού χαρακτήρα αναμέτρησης με τη Λάρισα την περασμένη Τρίτη και ο τραυματισμός του στο δάκτυλο ίσως τον αναγκάσει να μείνει εκτός της μεγάλης μάχης του Σαββάτου.

Ο έμπειρος φόργουορντ είναι πολύτιμος για τα πλάνα του Γιάννη Καστρίτη, καθώς μαζί με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο είναι τα δύο «καθαρά τεσσάρια» της ομάδας.

Με την ειδοποιό διαφορά, όμως, ότι ο Σερραίος φόργουορντ προσφέρει διαφορετικά πράγματα στο παιχνίδι του συνόλου από τον παρτενέρ του στη συγκεκριμένη θέση, καθώς ο Μανωλόπουλος διατηρεί έναν μονόπλευρο τρόπο επιθετικής έκφρασης, μέσα από τις προσπάθειες τριών πόντων.

Ο Κώστας Κακαρούδης, μπαίνοντας στο παρκέ προσφέρει περισσότερες επιλογές στην επίθεση, καθώς πέρα από τις μακρινές απειλές διαθέτει και παιχνίδι πιο κοντά στη ρακέτα, ενώ βοηθά και στην άμυνα.

Αν και εφόσον ο τελευταίος δεν καταστεί εφικτό να αγωνιστεί, τότε θα πρέπει Γκάρετ και Καββαδάς να κατορθώσουν να «βγάλουν» το 40λεπτο χωρίς να χρειαστούν τη βοήθεια του Ντέιβις στο «5», ώστε αυτός να απελευθερωθεί και να μοιράσει τον χρόνο με τον Μανωλόπουλο στο «4», γεγονός, το οποίο – εκ των πραγμάτων – περιορίζει τον σχεδιασμό του «κυανόλευκου» κόουτς.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top