Κ. Ηλιάδης: “Τα παιδιά στον Ηρακλή δουλεύουν σε επαγγελματικό περιβάλλον”

Την ουσία του project, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στο “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο ανέλυσε ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι τοποθετήσεις του Κώστα Ηλιάδη στην εφημερίδα Metrosport:

«Αυτό που θέλω είναι οι γονείς να καταλάβουν ότι ο Ηρακλής χτίζει το μέλλον και δημιουργεί τις ομάδες υποδομής για την Κ19 και την Κ17 της επόμενης σεζόν, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι.

Πρέπει οι γονείς να φέρουν τα παιδιά στον Ηρακλή, ειδικά στην περίοδο του Ιανουαρίου. Θέλουμε παιδιά, τα οποία θα μπορούν να δουλέψουν σε επαγγελματικό περιβάλλον, σε οικογενειακό κλίμα και με έμπειρους παίκτες.

Θα έχουν το μέλλον μπροστά τους. Είναι ευκαιρία να φέρουν τα παιδιά τους στον Ηρακλή», ήταν επί λέξει οι κουβέντες του Κώστα Ηλιάδη και το κεντρικό νόημα των τοποθετήσεών του για τη φετινή χρονιά.

Ταυτόχρονα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ημίθεου αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου, ο οποίος εξακολουθεί να στηρίζει και να είναι δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. «Ο κόσμος υποστηρίζει με θέρμη, με αγάπη και σεβασμό την ομάδα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την ομάδα προς τον κόσμο και αυτό βγαίνει από τις προπονήσεις, στο γήπεδο.

Ολο αυτό το κλίμα βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένουμε ταυτόχρονα την καλή είδηση, την οποία θα μας φέρουν οι άνθρωποι της διοίκησης», επισήμανε μεταξύ των άλλων ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας».

Σχετικά Άρθρα

To γκολ του Γκερμούς – Παπαδόπουλος: “Να συνεχίσουμε με νίκες!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top