Η ώρα της ανακοίνωσης για τον Μιλένκο Τέπιτς

Ο Σέρβος διεθνής αναμένεται να ενταχθεί στο “κυανόλευκο” ρόστερ, αλλά δυσκολεύει η προοπτική συμμετοχής του στον αγώνα με την ΑΕΚ, λόγω περιορισμένων χρονικών περιθωρίων – Θα καταβληθεί προσπάθεια από τον Ηρακλή.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Από την πρώτη στιγμή που ο Μιλένκο Τέπιτς κατέστη διαθέσιμος, λύνοντας τη συνεργασία του με την ιταλική Βαρέζε, ο Γιάννης Καστρίτης έδειξε να βρίσκει πραγματικά τον παίκτη, που επιζητούσε για την αντικατάσταση του Λενζέλ Σμιθ.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο άφησε σε δεύτερη μοίρα και ως εναλλακτική επιλογή την περίπτωση του ΝτιΆντρε Λίγκινς, αναμένοντας το «ΟΚ» από τον Σέρβο διεθνή.

Πλέον όλα δείχνουν ότι εμπόδια δεν υπάρχουν, ο Μιλένκο Τέπιτς συμφώνησε να έρθει στον Ηρακλή και εντός της ημέρας αναμένεται να τακτοποιηθούν όλα τα διαδικαστικά και να ανακοινωθεί η ένταξη του έμπειρου φόργουορντ στο δυναμικό των «κυανολεύκων».

Αυτό το οποίο εκκρεμεί μέχρι αυτή τη στιγμή, είναι το θέμα της συμμετοχής του παίκτη στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση του αντικαταστάτη του Σμιθ τράβηξε πολύ περισσότερο από ό,τι αναμενόταν και αυτή τη στιγμή καταβάλλονται προσπάθειες να νικηθεί ο χρόνος, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο Τέπιτς, αν και τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του Ημίθεου.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top