- Bluearena - https://bluearena.gr -

Προσαρμόστηκε τάχιστα και δίνει λύσεις

Όπως αποδεικνύεται πάνω στο τάραφλεξ, η επιλογή της τελευταίας στιγμής, ο μοναδικός ξένος του ρόστερ του Ηρακλή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, δεν έχει να κάνει με μία «λύση ανάγκης».

Ο Βραζιλιάνος Ροντρίγκεζ, με το που πάτησε σχεδόν το πόδι του σε ελληνικό έδαφος, έδωσε τα αγωνιστικά διαπιστευτήριά του, πέρασε γρήγορα τη διαδικασία της προσαρμογής και έδειξε απολύτως έτοιμος να προσφέρει.

Στους δύο πρώτους αγώνες της Volley League, με Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη και Ελπίδα στους Αμπελοκήπους, έδειξε ότι πρόκειται για έναν ακραίο, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση, παίρνοντας πόντους, ενώ ήταν εξαιρετικός στην υποδοχή, τομέα στον οποίο ο Γιάννης Ορφανός δίνει μεγάλη βαρύτητα.

Μάλιστα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι και ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης είναι ακραίος, που μπορεί να βοηθήσει στην υποδοχή, η ποιότητα της ομάδας σε αυτό το επίπεδο εμφανίζεται πολύ ικανοποιητική.

Το κρίσιμο στοίχημα για τον Ροντρίγκεζ έχει να κάνει με την αγωνιστική παρουσία του απέναντι σε αντιπάλους με υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο αυτού των δύο αντιπάλων του Ημίθεου στην εκκίνηση του πρωταθλήματος και ένα πρώτο δείγμα γραφής αναμένεται να δώσει την αμέσως ερχόμενη αγωνιστική, στη Μίκρα, κόντρα στην Κηφισιά.