- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μ. Κεχαγιάς: “Μεγάλο το κέρδος μας”

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, που κατακλύζουν το φετινό “κυανόλευκο” ρόστερ, εξέφρασε ο κόουτς του Ηρακλή, Μαργαρίτης Κεχαγιάς, σε τοποθέτησή του στην εφημερίδα Metrosport.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Τα νέα παιδιά βρίσκουν τα πατήματά τους, εμπεδώνουν τις αρχές, τις οποίες θέλουμε να εφαρμόσουμε, ώστε να έχουν την ανάλογη συνέχεια», σημειώνει ο προπονητής του Ημίθεου, Μαργαρίτης Κεχαγιάς, με αφορμή τα όσα βιώνει τόσο στις προπονήσεις, όσο και τα επίσημα παιχνίδια και προσθέτει στη συνέχεια.

Η ικανοποίησή του είναι εύλογη. «Αυτό που ζητάμε στις προπονήσεις, αρχίζει και φαίνεται στο γήπεδο. Παράλληλα, η συνεργασία μεταξύ των παλιών και των νέων παιδιών είναι κυριολεκτικά άψογη. Αυτή είναι και η εικόνα του Ηρακλή. Απαντες συνδυάζουν διάθεση και όρεξη και επίσης βγάζουν οικογενειακό κλίμα. Ολα κυλούν αρμονικά», υποστήριξε ο Κεχαγιάς.

Πιο είναι το πλέον σημαντικό από τα όσα βλέπει; «Μεγάλο κέρδος είναι τα νέα παιδιά για το μέλλον του Ηρακλή. Συν τοις άλλοις, είναι μεγάλη υπόθεση το γεγονός ότι οι μεγάλοι φροντίζουν τους μικρούς και όλοι μαζί παρουσιάζουν προς τα έξω την αξία του Συλλόγου. Είναι αυτό, που θέλει να βλέπει ο κάθε προπονητής, ειδικά στη δύσκολη περίοδο, την οποία βιώνει ο Σύλλογος».