- Bluearena - https://bluearena.gr -

Αναμονή για το “ΟΚ” του Τέπιτς, ειδάλλως… Λίγκινς

Ο Γιάννης Καστρίτης, αφενός μεν δυσκολεύτηκε πολύ στο να εντοπίσει έναν φόργουορντ με τα στοιχεία, που πραγματικά αναζητούσε, προκειμένου να καλύψει το κενό, που άφησε πίσω του ο Σμιθ και όταν τον εντόπισε, δυσκολεύτηκε να τον πείσει να έρθει στον Ηρακλή, όσον αφορά στο πλαίσιο της οικονομικής συμφωνίας.

Ο λόγος για τον Ντι Άντρε Λίγκινς, την περίπτωση του οποίου ο «κυανόλευκος» κόουτς «φάνηκε» να εγκαταλείπει πριν από μερικές μέρες (μάλιστα, «πέρασε» ένα κλίμα… απόρριψης του παίκτη και στροφής σε άλλη επιλογή), όμως – τελικά – η συμφωνία επήλθε και τώρα ο Αμερικανός είναι εκείνος, ο οποίος περιμένει τον Ημίθεο…

Αυτό, διότι έμεινε ελεύθερος από την ιταλική Βαρέζε ο – γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – ο διεθνής Σέρβος φόργουορντ Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος επίσης «αρέσει» ιδιαίτερα στον Γιάννη Καστρίτη και του οποίου το «ναι» περιμένει, για να τον φέρει στο Ιβανώφειο.

Εφόσον ο Μιλένκο Τέπιτς (32χρ. – 2.02) ανάψει το «πράσινο φως», όλα δείχνουν ότι εκείνος θα πάρει τη θέση του Σμιθ, ενώ, σε διαφορετική περίπτωση, θα ενεργοποιηθεί αυτομάτως η υπάρχουσα προσυμφωνία με τον Ντι Άντρε Λίγκινς (31χρ. – 1.98).

Οριστική εξέλιξη αναμένεται ακόμη και εντός της ημέρας, ώστε το νέο απόκτημα να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ…