- Bluearena - https://bluearena.gr -

Εκτός συναγωνισμού και με διαφορετική φιλοσοφία

Στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή απέχουν πολύ από το να κομπάζουν για τους κυριακάτικους «υγιεινούς περιπάτους», που έχει εξασφαλίσει η ομάδα, μέσα από την αγωνιστική διαδρομή της στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.

Όπως, άλλωστε, εξηγούν οι ίδιοι οι άνθρωποι των «κυανολεύκων», ο φετινός Ημίθεος είναι ουσιαστικά εκτός συναγωνισμού, όχι μόνο λόγω της «καραμπινάτης» ανωτερότητας, που διαθέτει ως ποιότητα έμψυχου δυναμικού, αλλά – κυρίως – επειδή δεν μετέχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα για διαγωνιστικούς λόγους.

Ο Μαργαρίτης Κεχαγιάς το έχει αναλύσει αρκετές φορές μέχρι τώρα και δεν κουράζεται να το επαναλαμβάνει: «Ο Ηρακλής από τη νέα περίοδο θα αγωνιστεί σε μεγάλη επαγγελματική κατηγορία. Η δική μας αποστολή είναι να προετοιμάσουμε την Υποδομή της νέας ΠΑΕ, μέσα από την ομάδα, την οποία χτίζουμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Επιδιώκουμε την καθημερινή βελτίωση όλων αυτών των παιδιών, που συγκροτούν το ρόστερ και πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο», επιμένει ο κόουτς του «Γηραιού».

Συνεπώς, οι… «πεντάρες» και οι… «εννιάρες» είναι για να καταγράφονται για το τυπικό της υπόθεσης και για να γεμίζουν οι δημοσιογραφικές στήλες.

Η ουσία παραμένει το project, το οποίο «τρέχουν» φέτος οι «κυανόλευκοι» και το οποίο φαίνεται να βαδίζει αισιόδοξα.