Χωρίς τον Τάι για ένα μήνα

Τραυματίας ο Βραζιλιάνος άσσος, με την ομάδα να χάνει τον έναν από τους φυσικούς ηγέτες της.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν ιδιαίτερα ατυχής για τον Τάι, καθώς τραυματίστηκε νωρίς και αντικαταστάθηκε, έχοντας ωστόσο προλάβει να σκοράρει από την “άσπρη βούλα” μόλις στο ένατο λεπτό.

Ο Βραζιλιάνος άσσος, ο οποίος την τελευταία στιγμή επελέγη να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστεί στον αγώνα, που προηγήθηκε, αυτόν στα Καμινίκια με τον Μ. Αλέξανδρο, λόγω ενοχλήσεων, υπέστη θλάση και έχει τεθεί εκτός μάχης για αρκετό χρονικό διάστημα.

Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας υπολογίζει ότι ο 32χρονος μέσος θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για έναν μήνα περίπου, γεγονός, το οποίο έχει στενοχωρήσει και τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος δείχνει τεράστια διάθεση για την παρουσία του δίπλα στους πιτσιρικάδες των «κυανολεύκων», κατά τη φετινή ιδιαίτερη διαδρομή της ομάδας.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Μαργαρίτης Κεχαγιάς χάνει για σημαντικό χρονικό διάστημα τη μία από τις τρεις «κολώνες» του ρόστερ του, το ένα από τα τρία σημεία αναφοράς του φετινού ποδοσφαιρικού Ημίθεου, καθώς ο Τάι, μαζί με Περόνε και Κανακούδη, διαδραματίζουν αυτόν τον ιδιαίτερο ηγετικό ρόλο.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top