- Bluearena - https://bluearena.gr -

Θέος: “Όλοι κάναμε λάθη στο θέμα του ποδοσφαίρου – Μόνη λύση ο ΑΦΜ”

Οι τοποθετήσεις του Φώτη Θέου στον FOCUS 103,6FM:

-“Καταφέραμε να πετύχουμε την αυτονόμηση των κτιρίων των Χορτατζήδων, ήδη ξεκινήσαμε τις διαδικασίες για να πάρουν ξεχωριστές χελώνες για το ρεύμα, να έχουν διαφορετικούς λογαριασμούς για νερό ή αέριο, γιατί όλα πήγαιναν σε έναν λογαριασμό και φυσικά υπάρχει μεγάλη οφειλή, μας έκοψαν το ρεύμα και αναγκασθήκαμε να φέρουμε γεννήτριες με τις οποίες παίρνουν ρεύμα τα κτίρια. Αυτά λοιπόν, τα τελειώσαμε πλέον, όπως και μπήκαμε στο Νόμο για τακτοποίηση αυθαιρέτων, γιατί δεν είχε τίποτε άδεια. Τώρα έχουμε πλήρη φάκελο, μπήκαμε και στο Νόμο για τα επόμενα 30 χρόνια. Το χρέος βέβαια του ερασιτέχνη παραμένει και να σας πω ότι στη Μίκρα, από το 2000 κανένας δεν πλήρωσε το νερό, την ΕΥΑΘ! Μας ήρθε νερό 780.000 ευρώ, απίστευτο νούμερο. Το 2015 αφαιρέθηκαν τα υδρόμετρα και από τότε τα γήπεδα ποτίζονται είτε όταν βρέχει (!), είτε από συνεργασίες με όμορα οικόπεδα, που τους πληρώνουμε και μας δίνουν νερό για να ποτίζουμε τα γήπεδα της Μίκρας”.

-“Το ΑΦΜ πλέον είναι μονόδρομος για τον Ηρακλή εδώ που φτάσαμε με λάθη και αστοχίες από όλους μας. Όλοι έχουμε ευθύνες για την κατάσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας και κανένας δεν είναι ευχαριστημένος που παίζει στο Γ΄ τοπικό. Όλες οι ενέργειες πρέπει να γίνουν προς τα εκεί, προς την εξασφάλιση ενός ΑΦΜ”.

-“Δεν μπορούμε να έχουμε σχέσεις με τον Τομ Παπαδόπουλο, γιατί είναι συνέχεια της ΑΕ Ποντίων και του Παπαθανασάκη. Αυτό όμως δεν μπορεί να λέει ότι εάν έρθει αύριο μεθαύριο ο Τομ Παπαδόπουλος και πει “έχω ένα ΑΦΜ και θα παίξουμε Σούπερ Λιγκ” η οικογένεια του Ηρακλή θα το απορρίψει. Πρέπει να το συζητήσει και εάν είναι κάτι που ευνοεί τον Ηρακλή, ίσως να αξιολογηθεί θετικά. Εάν ο Τομ Παπαδόπουλος αισθάνεται αποδεκτός στην οικογένεια του Ηρακλή και έχει αγοράσει ΑΦΜ, ας έρθει να το προτείνει. Στην οικογένεια του Ηρακλή, δεν υπάρχει σήμερα οικονομικός παράγοντας που να μπορεί να πληρώσει για ΑΦΜ. Η εταιρία η παλιά, δεν υπάρχει για εμάς, άλλωστε και ο Τομ Παπαδόπουλος δεν είναι πλέον πρόεδρος, έχει βάλει έναν άλλο, για φορολογικούς λόγους. Στον Ηρακλή, η τελευταία παρέα Ηρακληδέων ήταν εκείνη της διοίκησης του Ρέμου, από τότε όσοι ήρθαν δεν είχαν σχέση με τον Ηρακλή, ήρθαν “μεταγραφή”

-“Βαρέθηκα να ακούω για τον Μπέο και το ΑΦΜ του Βόλου, Ο ίδιος ο Μπέος μίλησε και είπε ότι τον μόνο Τομ που ξέρω είναι αυτός από τον Τομ και Τζέρι, τι να πω παραπάνω εγώ;”

-“Τελειώνουμε με τους Χορτατζήδες, τα νομιμοποιούμε και γλιτώνουμε την περιουσία του Ηρακλή. Το Εφετείο το κερδίσαμε το 2017, υπάρχει δεύτερο εφετείο για τους Χορτατζήδες και ένα δικαστήριο που δικάσαμε στις 7 Οκτωβρίου με το ΙΚΑ για τη Μίκρα. Αρχικά κερδίσαμε, αλλά εάν σώσουμε τα ακίνητα οριστικά πλέον, θα είναι φοβερό δώρο για τον σύλλογο”.

-“Σοβαρά προβλήματα έχει το βόλει, θέλει… αγάπη από τον κόσμο και μέχρι τώρα δεν το έδειξε ο κόσμος αυτό στο βόλεϊ. Να έρθει πιο κοντά στην ομάδα, όπως πήγε στο μπάσκετ και εκεί φάνηκε η μεγάλη δύναμη του λαού του Ηρακλή. Η εικόνα του μπάσκετ έχει όλο το πακέτο, σοβαρό ιδιοκτήτη, γήπεδο δικό μας, γεμάτο, όλα καλά. Το ίδιο πρέπει να γίνει και στο βόλεϊ”.

-“Έχουμε γενική συνέλευση στις 22 του μήνα, τελειώνει η θητεία μας και δεν καίγομαι να μείνω. Δεν ζω από τον Ηρακλή, μπορεί να υπάρξει κι άλλος.Μακάρι να έρθουν και να αναλάβουν ή να μας βοηθήσουν νέοι και άφθαρτοι Ηρακληδείς. Θέλουμε και φιλάθλους διαφόρων ειδικοτήτων, μηχανικούς, τοπογράφους, όσοι είναι φίλοι του Ηρακλή ας έρθουν, θα είναι μεγάλη βοήθεια, να βοηθήσουν όλα τα τμήματα”.