- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο ήρωας Ιβάνωφ, συνδετικός κρίκος του Ηρακλή με τους Πολωνούς (pics)

Η ανάρτηση του Ερασιτέχνη Ηρακλή για το γεγονός:

Συνάντηση με τον επιτετραμμένο της πολωνικής Πρεσβείας, Τόμας Βισνιεσκι είχαν σήμερα το πρωί οι εκπρόσωποι του Γ.Σ. Ηρακλής.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το περίπτερο της Πολωνίας στην διεθνή έκθεση “Philoxenia” και συζήτησαν για αρκετή ώρα,καθώς ο συνδετικός κρίκος είναι ο Γιώργος Ιβάνωφ Σαϊνοβιτς.

“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο Ηρακλής τιμάει με κάθε τρόπο τον εθνικό μας ήρωα Γιώργο Ιβάνωφ Σαϊνοβιτς και είμαστε κοντά στον σύλλογο σε κάθε προσπάθεια. Συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους του Γ.Σ. Ηρακλής προκειμένου να συζητήσουμε την πιθανότητα αναβάθμισης -για την επόμενη χρονιά- του κολυμβητικού μιτιγκ “Ιβανώφεια” που θα ενταχθεί και στο καλεντάρι της FINA. Γενικότερα θέλουμε να συνεργαστούμε με τον Ηρακλή σε πολλά επίπεδα και θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία” τόνισε ο Τόμας Βισνιέσκι.

Απο την μεριά του ο Φώτης Θέος, δήλωσε: “Ο Ηρακλής είναι ένας σύλλογος Ηρώων και ο Ιβάνωφ είναι ο μεγαλύτερος. Εχουμε δώσει το όνομα του στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, διοργανώνουμε αγώνες στην μνήμη του, αλλά προσπαθούμε να τον προβάλλουμε και σε κάθε εκδήλωση που συμμετέχουμε. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανταπόκριση που υπάρχει και από την μεριά της Πολωνίας στην προσπάθεια μας”.

Την “κυανόλευκη” αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Φώτης Θέος, ο Θάνος Τσουρέκας και ο Δανιήλ Αβραμίδης.

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and outdoor