- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο Καστρίτης επιμένει για “αθλητικό τριάρι”

Ο Λενζέλ Σμιθ μπορεί να έχει ήδη αρχίσει να λαμβάνει μέρος στις επίσημες υποχρεώσεις του με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ στο Ισραηλινό πρωτάθλημα, ο Ηρακλής, ωστόσο, είναι πολύ προσεκτικός, όσον αφορά στην απόφασή του για τον αντικαταστάτη του.

Ο Γιάννης Καστρίτης επιμένει ότι στα αγωνιστικά πλάνα του δεν χωρά ένας… οποιοσδήποτε small forward, υπό την έννοια ενός στατικού παίκτη, που πιθανόν να έχει ως μοναδικό βασικό προσόν το μακρινό σουτ, αλλά επιδιώκει να καταλήξει σε επιλογή, η οποία θα διαθέτει πολλά από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του προκατόχου της θέσης.

Επιδιώκει, δηλαδή, να φέρει στο Ιβανώφειο έναν εξίσου αθλητικό παίκτη, όπως ο Σμιθ, ο οποίος να διαθέτει την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα και τη δύναμη, ώστε να κάνει όσες «δουλειές» έκανε ο Αμερικανός στο παρκέ.

Βεβαίως, αν αυτό καταστεί δυνατόν να συνδυαστεί με την περίπτωση ενός κλασικού «τριαριού» και να μην αφορά σε ένα ακόμη «δυάρι», όπως ουσιαστικά ήταν ο Σμιθ, ώστε η ομάδα να μην χάνει σε ύψος στη συγκεκριμένη θέση, αυτό θα ήταν το ιδανικότερο για τον Έλληνα τεχνικό.

Πάντως, πολύ σύντομα, ο κόουτς θα ανακοινώσει την απόφασή του και θα κλείσει το συγκεκριμένο ζήτημα…