Λενζέλ Σμιθ Τζούνιορ: Μία “ιδιαίτερη περίπτωση”…

Γιατί κατέληξε με αυτόν τον τρόπο το θέμα του Αμερικανού και γιατί δεν ανησυχούν για άλλες “διαρροές” ξένων στον Ηρακλή…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Λόγω του ότι το μπάτζετ στο οποίο στηρίχθηκε ο προϋπολογισμός του Ηρακλή δεν είναι από τα πλέον υψηλά της κατηγορίας και λόγω του ότι προέκυψε η περίπτωση Σμιθ, έχουν αρχίσει να εκφράζονται κάποιες συγκεκριμένες ανησυχίες στο «κυανόλευκο» περιβάλλον.

Ανησυχίες, οι οποίες έχουν να κάνουν με το ενδεχόμενο και κάποιος άλλος από τους ξένους του Ημίθεου, στην πορεία της περιόδου, να βρει μια υψηλότερη οικονομικά πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και να αποχωρήσει, μέσω πανομοιότυπης διαδικασίας με τον Αμερικανό γκαρντ.

Οι ιθύνοντες των «κυανολεύκων» εξηγούν καθησυχαστικά, ότι η περίπτωση του Λενζέλ Σμιθ ήταν μια «ιδιάζουσα» περίπτωση ενός πολύ «ιδιαίτερου» παιδιού, το οποίο δεν μπόρεσε ευθύς εξ αρχής να προσαρμοστεί στο περιβάλλον της Θεσσαλονίκης και της ομάδας, σε πλήρη αντίθεση με τους υπόλοιπους ξένους του «Γηραιού».

Καθημερινά εξέφραζε διάφορα παράπονα, άσχετα με τα της ομάδας και, κατά συνέπεια, «ψάχτηκε» προκειμένου να αλλάξει περιβάλλον, όπως εντέλει και συνέβη…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top