- Bluearena - https://bluearena.gr -

Χρήσιμη η διακοπή της Basket League

Όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις των ομάδων, οι οποίες έχουν περιπέσει σε αγωνιστικό προβληματισμό, κάθε διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις εκλαμβάνεται ως ευεργετική.

Η Basket League το ερχόμενο σαββατοκύριακο παραχωρεί τη θέση της στη διεξαγωγή των αγώνων της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία ο Ηρακλής δεν μετέχει, λόγω της κακής εμφάνισης και του αποκλεισμού στο Ρέθυμνο.

Επομένως, ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει μπροστά του ένα διάστημα «μίνι» προετοιμασίας με την ομάδα, προκειμένου να επιχειρήσει να βρει λύσεις σε όλες αυτές τις βασικές αμυντικές και επιθετικές αδυναμίες, που συνέχισε να επιδεικνύει και κόντρα στον Ιωνικό, με την προοπτική ότι ακολουθούν δύο εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια, αυτά με την ΑΕΚ στο Ιβανώφειο και τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

Βεβαίως, η παύση του πρωταθλήματος είναι χρήσιμη και ως προς την έλευση και προσαρμογή του αντικαταστάτη του Σμιθ, καθώς είναι προφανές ότι ο Ημίθεος θα πρέπει να αποκτήσει έναν παίκτη, ο οποίος μα διαδραματίζει βασικό ρόλο και στην επιθετική έκφρασή του, όπως προδιαθέτει η εικόνα, που εμφανίζει η ομάδα.