Ταρνατόρος: “Ο Ηρακλής μας έκανε να βλέπουμε βόλεϊ, ως βασιλιάς του αθλήματος”

Δημόσια παραδοχή για τον βολεϊκό Ημίθεο από τον πρόεδρο της Volley League, οποίος συνεχάρη τους διοικούντες της ομάδας, που ξεπέρασαν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Βόλει, Ηρακλής

Η τοποθέτηση του Παντελή Ταρνατόρου στον FOCUS 103,6FM:

“Πήραν άδεια σήμερα ο Ηρακλής και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, άρα επιτέλους έχουμε 10 ομάδες και ξεκινάμε το πρωτάθλημα, με την ελπίδα να δούμε καλό θέαμα.

Ο Ηρακλής έκανε μεγάλη προσπάθεια και τα κατάφερε, μια ομάδα που ήταν βασιλιάς του βόλεϊ επί χρόνια, όλες οι ομάδες βλέπαμε βόλει από τον Ηρακλή, υψηλού επιπέδου, αλλά εξαιτίας εκείνης της ομάδας και της διαχείρισης που είχε γίνει, ο Ηρακλής τραβάει τα πάνδεινα σήμερα.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα είναι βολεϊκοί και ξέρουν τι έχουν υποφέρει μόνο αυτοί, για να πληρώνουν συνεχώς παλαιές οφειλές, παικτών ή προμηθευτών από εκείνη την εποχή.

Έπρεπε να κάνει υγιή πρωταθλητισμό και όχι να αφήσει τόσες πολλές εκκρεμότητες. Δεν αφήνεις μεγάλα ανοίγματα και ο Ηρακλής δεν άντεχε τόσες τρύπες. Παρά τρίχα να πληρώσει φέτος το τίμημα και να μην κατεβεί να αγωνιστεί, αλλά μπράβο τους, που τα κατάφεραν”.

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα Λεονίδη στους Ηρακλειδείς, μέσω… ΓκοτζΗΡΑ (pic)

Βόλει

Back to Top