Κανακούδης: “Ο Ηρακλής παραμένει μεγάλος”

Ο πολύπειρος μπακ μιλά για τη συνεισφορά του στη φετινή προσπάθεια του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Πέτρος Κανακούδης στον Arena 89,4FM:

Για το κλίμα στον Ηρακλή:“Αισθάνομαι καλά στον Ηρακλή. Πάντα υπάρχουν φιλοδοξίες για το καλύτερο και για τον Ηρακλή να φτάσει στο στόχο του.Δέχθηκα αρκετά τηλεφωνήματα από φίλους της ομάδος για να έρθω στην ομάδα και χωρίς δεύτερη σκέψη πήρα την απόφαση να στηρίξω αυτή τη προσπάθεια. Μαζί με τους Περόνε και Ται προσπαθούμε να μεταφέρουμε στα νέα παιδιά την εμπειρία μας,αυτός είναι ο στόχος μας να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να αντιληφθούν το μέγεθος της ομάδας παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο στη Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία.

Για τους νεαρούς συμπαίκτες του:“Η εξέλιξη και η πρόοδος που έκανε η ομάδα στο πρώτο δίμηνο είναι πολύ σημαντική.Τα παιδιά έχουν βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το πως ξεκίνησαν με τη δική ας βοήθεια και με τη βοήθεια του προπονητή.Έχοντας τις παραστάσεις τους στο αντρικό ποδόσφαιρο, αντιλαμβάνονται διαφορετικά το πως είναι να αγωνίζεσαι γιατί πρέπει να κερδίσεις, πρέπει να μην δεχτείς γκολ και να έρθουν αποτελέσματα.Αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο”.

Για τη στήριξη των οπαδών:“Είδαμε στο πρώτο παιχνίδι 3000 κόσμο στο Καυταντζόγλειο.Τόσο κόσμο δεν έχουν ούτε παιχνίδια της Γ’ Εθνικής. Υπάρχει αγάπη για την ομάδα ακόμα και τώρα που αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο.Και στο επόμενο παιχνίδι περιμένουμε το ίδιο.Ο Ηρακλής δεν παύει να παραμένει μια μεγάλη ομάδα”.

Για τους προσωπικούς του στόχους:“Λατρεύω το ποδόσφαιρο και θέλω να αγωνίζομαι.Όσο έχω την υγειά μου και μπορώ να ανταπεξέλθω θα το κάνω.Θέλω να μεταφέρω εμπειρίες και γνώσεις στα νέα παιδιά για να είναι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένα στο μέλλον”.

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top