Με πάθος και αποφασιστικότητα σε Ιβανώφειο και Μηχανιώνα

Ο μπασκετικός Ηρακλής αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Πανιώνιο (15:45 – ERTPLAY 3), ενώ ο ποδοσφαιρικός τον Ερμή Μηχανιώνας εκτός (13:15) – Δυναμικό «παρών» από τον κόσμο και στα δύο γήπεδα!

Γεμάτο το Σάββατο του Αγίου Δημητρίου για τους Ηρακλειδείς. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να γιορτάζει τον πολιούχο της, Άγιο Δημήτριο, όμως ο «κυανόλευκος» Σύλλογος βρίσκεται σε πλήρη δραστηριότητα, ως προς τα βασικά Τμήματά του.

Η ομάδα μπάσκετ «ψάχνεται» για την 4η σερί νίκη της στη Basket League, φιλοξενώντας τον Πανιώνιο στο Ιβανώφειο και φιλοδοξώντας να φανεί απολύτως συγκεντρωμένη στον στόχο και προσεκτική, ώστε να μην της ξεφύγει το ροζ φύλλο, απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος μπαίνει στο παιχνίδι με αλλαγές και είναι ικανός να κάνει τη ζημιά, αν δεν προσεχθεί όσο πρέπει.

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Πανιωνίου στο Ιβανώφειο θα αρχίσει στις 15:45 και θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά, μέσω διαδικτύου, από το ERTPLAY 3.

Νωρίτερα, στη Μηχανιώνα, ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής τίθεται αντιμέτωπος του τοπικού Ερμή, στη δεύτερη κατά σειρά αγωνιστική υποχρέωσή του για το τοπικό πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχει τη φετινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς πιο ισχυροί αγωνιστικά από την ομάδα του Κεραυνού Μονοπηγάδου, που αντιμετώπισαν οι «κυανόλευκοι» την περασμένη εβδομάδα και ο αγώνας αναμένεται να εμφανίσει υψηλότερο βαθμό δυσκολίας.

Η αναμέτρηση Ερμή Μηχανιώνας – Ηρακλή στο γήπεδο της Μηχανιώνας θα αρχίσει στις 13:15.

Τόσο στο Ιβανώφειο, όσο και στη Μηχανιώνα, αναμένεται βροντερή και εμφατική η παρουσία του «κυανόλευκου» κόσμου…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top