Έρχεται ο Βραζιλιάνος ακραίος του Ηρακλή

Πρόκειται για τον παίκτη, που είχε προσυμφωνήσει ο Ημίθεος προ ολίγων ημερών – Στις 20:00 με την Ελπίδα στους Αμπελοκήπους για το League Cup.

Βόλει, Ηρακλής

Είχαμε αναφέρει, πριν από μερικές μέρες, ότι στον Ηρακλή αναζητούσαν όσο το δυνατόν ποιοτικότερους αντικαταστάτες για τους Βερχόεφ και Νεβιαντόμσκι, οι οποίοι αποχώρησαν επειδή η διοίκηση (μετά τις εκβιαστικές υποθέσεις Χριστοφιδέλη και Γκιρτζίκη, οι οποίες προέκυψαν) δεν είχε πλέον την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τα συμβόλαιά τους.

Για τη θέση του διαγωνίου επελέγη η λύση του Γιώργου Τζιουμάκα, ενώ για αυτήν του ακραίου είχαμε σημειώσει ότι οι «κυανόλευκοι» ιθύνοντες είχαν έλθει σε προσυμφωνία με Βραζιλιάνο παίκτη.

Η προσυμφωνία αυτή ενεργοποιείται, λοιπόν και ο Βραζιλιάνος ακραίος αναμένεται σήμερα (26/10) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα και να προετοιμαστεί μαζί της ενόψει της έναρξης της Volley League την ερχόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για έμπειρο αθλητή, με σπουδαίες παραστάσεις καριέρας, καθώς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Σήμερα, Σάββατο 26/10, ο Ηρακλής ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για τον Όμιλο του League Cup, αντιμετωπίζοντας τη νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, Ελπίδα Αμπελοκήπων, στην έδρα της, το ΕΑΚ Αμπελοκήπων «Μέγας Αλέξανδρος», στις 20:00.

Ο αγώνας ΔΕΝ θα καλυφθεί τηλεοπτικά ή διαδικτυακά.

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top