Τεστάρει δυνάμεις στο League Cup, με Τζιουμάκα στη σύνθεσή του

Σήμερα (25/10) κόντρα στον ΠΑΟΚ και αύριο (26/10) κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων ο ΗΡΑΚΛΗΣ – Στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων “Μέγας Αλέξανδρος” και οι δύο αναμετρήσεις.

Βόλει, Ηρακλής

Η οικονομική αφαίμαξη της τελευταίας στιγμής, την οποία υπέστη η διοίκηση από τις εκβιαστικού χαρακτήρα απαιτήσεις παλαιών αθλητών – πιστωτών, την οδήγησαν σε αλλαγή πλάνων συγκρότησης του ρόστερ της ομάδας.

Η εξασφάλιση της συνεργασίας ξένων αθλητών δεν κατέστη – εντέλει – εφικτή, με την ομάδα να παρατάσσεται αυτήν την αγωνιστική περίοδο με αμιγώς ελληνικό έμψυχο δυναμικό.

Ωστόσο, την τελευταία στιγμή, οι ιθύνοντες του Ημίθεου φρόντισαν να ανεβάσουν επίπεδο ισχύος στο υλικό, που έχει να διαχειριστεί ο Γιάννης Ορφανός, με την επιστροφή του Γιώργου Τζιουμάκα, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει καταλυτικά την επιθετική έκφραση του φετινού ΗΡΑΚΛΗ.

Οι «κυανόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να «προβάρουν» αυτό το νέο αγωνιστικό πρόσωπό τους σε επίσημες αναμετρήσεις, οι οποίες θα προηγηθούν της έναρξης της Volley League και συγκεκριμένα, σε αυτές του League Cup.

Σήμερα, Παρασκευή 25/10, ο ΗΡΑΚΛΗΣ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων «Μέγας Αλέξανδρος» (20:00), ενώ αύριο, Σάββατο 26/10, την Ελπίδα Αμπελοκήπων στο ίδιο γήπεδο (20:00).

Για την τεχνική ηγεσία, τα δύο αυτά παιχνίδια θα αποτελέσουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία δοκιμής δυνάμεων, πριν τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος, κόντρα στον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, το επόμενο Σάββατο (2/11).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top