Ο Φώτης “έμεινε” στην 16η στροφή…

Παύση παρουσίας στην ομάδα για τον Φώτη Γκιζέλη, μετά από 15 συνεχόμενες σεζόν…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τελικά, όπως δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, δεν έμελλε να συνεχιστεί χωρίς παύση η μακροχρόνια συνεργασία των «κυανολεύκων» με τον Φώτη Γκιζέλη.

Ο βετεράνος γκολκίπερ της ομάδας και επί 15 συναπτές σεζόν προπονητής τερματοφυλάκων του Ημίθεου, είχε ήδη αναλάβει καθήκοντα για 16η αγωνιστική περίοδο, μέσα από το εγχείρημα της συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική, διά της συμφωνίας με το Παλαιοχώρι, όμως – τελικά – αυτό δεν προχώρησε και η ομάδα οδηγήθηκε στη συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα.

Εκεί τα δεδομένα είναι διαφορετικά, εντελώς… λιτά και απέριττα σε όλους τους τομείς λειτουργίας του ποδοσφαιρικού Τμήματος, όπως είναι φυσιολογικό.

Το τεχνικό επιτελείο δεν αποτελείται από τέσσερα στελέχη, όπως συνήθως συμβαίνει στις υψηλότερες κατηγορίες (προπονητής, βοηθός, γυμναστής και προπονητής τερματοφυλάκων), αλλά συγκροτείται μόνο από τον κόουτς, Μαργαρίτη Κεχαγιά και τον βοηθό του, Βασίλη Αγγέλου, ενώ την προπόνηση των τερματοφυλάκων της ομάδας επιμελείται (κάποιες μέρες της εβδομάδας και όχι καθημερινά), ο βετεράνος γκολκίπερ του «Γηραιού» και τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας, Άγγελος Άκρας.

Συνεπώς, η σχέση του Ηρακλή με τον Φώτη Γκιζέλη μοιραία διεκόπη, αν και μόνο έκπληξη δεν θα προκαλέσει το ενδεχόμενο ο τελευταίος να επανέλθει στην ομάδα, αν και εφόσον ευοδωθεί ο σχεδιασμός για συμμετοχή της στα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου από την επόμενη αγωνιστική περίοδο…

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top