Πολυεργαλείο ο “Τζέι Σου”

Η σημαντική προσφορά του Σούλερ σε πολλούς τομείς, ασχέτως αν ακόμη δεν “βρήκε” στο 100% το “φαρμακερό” χέρι του…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Επελέγη από τον Γιάννη Καστρίτη, προκειμένου να αναλάβει το ρόλο του βασικού επιθετικού όπλου της ομάδας, στην τόσο κρίσιμη χρονιά της επιστροφής της στη Basket League.

Διατηρεί τις περγαμηνές ενός έμπειρου και ικανότατου σκόρερ ολκής, με θητεία σε μεγάλες διοργανώσεις κορυφαίου επιπέδου.

Ο λόγος για τον Τζαμάλ Σούλερ, ο οποίος, βαδίζοντας στα 33 του, προσπαθεί να απαντήσει θετικά στην πρόκληση, που του προσφέρει το project του Ημίθεου.

Ο “Τζέι Σου”, όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, είναι αλήθεια ότι «τα έχει» με τον εαυτό του, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει «βρει» σε απόλυτο βαθμό το γνωστό «φαρμακερό» χέρι του, αν και είναι σαφές ότι – αγώνα με τον αγώνα – προοδεύει και φορμάρεται, καθιστάμενος ολοένα και περισσότερο απειλητικός για τα αντίπαλα καλάθια.

Ωστόσο, ήδη από την πρώτη κιόλας εμφάνισή του με την ομάδα, όσο άρρυθμος κι αν ήταν επιθετικά, έδειξε στοιχεία ενός πολύ μοντέρνου shooting guard, ο οποίος δεν αρκείται στην επίδειξη ευχέρειας στον τομέα του σκοραρίσματος.

Ο έμπειρος Αμερικανός περιφερειακός εργάζεται εντατικά στον αμυντικό τομέα, κυνηγώντας με πάθος τον παίκτη, που έχει χρεωθεί, σε όλο το διάστημα που βρίσκεται στο παρκέ, βοηθά στο αμυντικό ριμπάουντ και αποδεικνύεται πολυδιάστατος.

Μάλιστα, στην επίθεση, ακόμη και αν δεν του «βγουν» τα σουτ, είναι εκπληκτικός ασισταδόρος, σερβίροντας αρκετά έτοιμα καλάθια σε συμπαίκτες του σε κάθε παιχνίδι.

Χαρακτηριστική εικόνα προσφοράς του «πολυδιάστατου» Σούλερ αποτελεί ο πρόσφατος αγώνας στη Λάρισα, κάνοντας άπαντες να αντιληφθούν πόσο ωφελημένος θα είναι ο Ηρακλής, όταν ο “Τζέι Σου” θα φορμαριστεί πλήρως και θα βρει μόνιμη και πιο συχνή επαφή με το αντίπαλο καλάθι…

Κι όλα αυτά, ενώ μιλάμε και για ένα παιδί με άψογο χαρακτήρα, γεγονός, το οποίο μετρά πολύ για το εσωτερικό μιας ομάδας…

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top