- Bluearena - https://bluearena.gr -

Γόμος: “Ο Ηρακλής είναι έρωτας”

Όσα είπε ο Πέτρος Γόμος στο Metropolis 95,5FM:

Για την απόφασή του να βοηθήσει τον Ηρακλή: «Είναι έρωτας το έμβλημα και το όνομα του Ηρακλή. Η ομάδα με δέχθηκε τραυματία πριν τρία χρόνια και θα ήταν αχαριστία να μην την βοηθήσω έστω και στα 27 μου σε αυτό το ρομαντικό εγχείρημα. Θέλω να βοηθήσω αυτήν την προσπάθεια και θα το κάνω με ό,τι έχω. Ακόμη και στο γ’ τοπικό, είδαμε ότι ο Ηρακλής έχει κόσμο, ότι έχει παίκτες σαν τον Περόνε και Τάι που στηρίζουν την προσπάθεια. Είναι μεγαλείο, είναι ρομαντικό, είναι αληθινό. Πρέπει επιτέλους να υπάρξει λύση για την ομάδα. Όλοι μας, ακόμη και τα παιδιά από το τεχνικό επιτελείο που αξίζουν ένα μπράβο, ξέρουν τι είναι η φανέλα του Ηρακλή. Ξέρουμε τι είναι Ηρακλής, Καυτανζόγλειο, Μίκρα και θα είμαστε παρόντες για την ομάδα όποτε χρειαστεί».

 

Για την παρουσία του Νίκου Ατματζίδη στο ματς με τον Κεραυνό Μονοπήγαδου: «Είδα τον κ. Ατματζίδη, 90 χρονών να είναι στην εξέδρα, είδα ανθρώπους να πιάνουν τον Τάι και τον Περόνε και με βουρκωμένα μάτια να τους λένε ευχαριστώ. Πρέπει να προβληθούν και να προβληματιστούν όλοι όσοι αγαπούν τον Ηρακλή ώστε να βοηθήσουν την ομάδα για να βρεθεί όχι στις υψηλότερες κατηγορίες, αλλά στην υψηλότερη κατηγορία. Ο Ηρακλής είναι μόνο για τη Super League, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Πρέπει να πάρουμε παράδειγμα όλοι και να βοηθήσουμε τον Ηρακλή».

 

Για το ευρηματικό πανό των οπαδών του Ηρακλή: «Μπράβο στους οπαδούς για το πανό. Αντιπροσωπεύει πάρα πολύ την κατάσταση. Αντιπροσωπεύει την αδικία που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατά κύριο λόγο στον Ηρακλή. Αν δεν λειτουργήσουμε με το συναίσθημα τώρα πότε θα λειτουργήσουμε; Και ειδικά για τον Ηρακλή».