“Ματ” από Ηρακλή, με επιστροφή Γιώργου Τζιουμάκα!

Το ελληνικό δυναμικό της ομάδας ενισχύεται με την επιστροφή του διεθνούς διαγωνίου.

Βόλει, Ηρακλής

Στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Ηρακλής φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά σε μια πραγματικά σπουδαία μεταγραφή που μπορεί να αλλάξει και τα δεδομένα για τους στόχους της ομάδας!

Ο λόγος για τον διεθνή διαγώνιο Γιώργο Τζιουμάκα, ο οποίος αν και τις τελευταίες ώρες βρέθηκε μια ανάσα από τον ΑΟΠ Κηφισιάς, τελικά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου επιστρέφει στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Τζιουμάκας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Γηραιού κι εκεί άρχισε να φτιάχνει το όνομα του που τον έφερε στις Εθνικές ομάδες, αλλά και του άνοιξε τις πόρτες για το εξωτερικό όπου μετακόμισε το καλοκαίρι του 2013 (σε ηλικία 18 ετών) στην Ιταλία και το Κούνεο (για να ακολουθήσουν Περούτζια, Πιατσέντζα, Καστελάνα).

Ο «Τζούμι» πέρσι αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα (λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων) έχοντας μια απογοητευτική χρονιά στην ΑΕΚ, που του κόστισε και τη θέση του στην Εθνική.

Ο Τζιουμάκας μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στο Κατάρ είχε μείνει στον αέρα, με την Κηφισιά να τον προσεγγίζει και τις δύο πλευρές να φτάνουν σε αρχικά συμφωνία η οποία όμως δεν υλοποιήθηκε και έτσι ο Ηρακλής βρήκε το χρόνο για να κάνει τη δική του κίνηση και να ντύσει ξανά στα κυανόλευκα μετά από 6 χρόνια ένα δικό του παιδί.

Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά σήμερα οπότε θα προκύψουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: sportsfeed.gr

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top