Σαρωτική πρεμιέρα για τον Ημίθεο

Επιβλητική επικράτηση με 6-0 επί του ΠΑΣ Κεραυνού Μονοπηγάδου για τον Ηρακλή, στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής, στην πρώτη αγωνιστική υποχρέωση, αυτής της τόσο ιδιότυπης σεζόν, που τον φέρει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ, έκανε πρεμιέρα “με το δεξί” και με σαρωτικό πρόσωπο στο Βοηθητικό Γήπεδο του Καυτανζογλείου.

Επικράτησε με 6-0 του ΠΑΣ Κεραυνού Μονοπηγάδου, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, όντας άκρως ανώτερος σε ποιοτικό επίπεδο από τον αντίπαλο, με τους Περόνς, Τάι και Κανακούδη να αγωνίζονται ως βασικοί.

Τα δύο πρώτα γκολ τρων γηπεδούχων προήλθαν από ισάριθμες εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι από τον Τάι, στο 7΄ και στο 19΄για τη διαμόρφωση του 2-0.

Στο 32΄ ήταν η σειρά του Περπερίδη να σκοράρει, κάνοντας το 3-0, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου, καθώς στο 39΄ ο Αποστόλου απέτυχε να σκοράρει σε εκτέλεση πέναλτι, με τον Μαστροσάββα να αποκρούει.

Αντιθέτως με την εκτέλεση πέναλτι, ο Αποστόλου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 58΄, κάνοντας το 5-0, για να πετύχει το 6-0 το σκορ στο 75΄ ο Καρακώστας.

Το σκορ έκλεισε στο 90΄+2΄ ο Περπερίδης, “γράφοντας” το τελικό 6-0 της άνετης επικράτησης του Ηρακλή.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γόμος, Βλαχούδης, Καρακάσης, Καρακώστας Κανακούδης, Αποστόλου, Μάντικας, Τσακιρίδης, Περόνε, Τάι, Περπερίδης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΟΠΗΓΑΔΟΥ: Μαστροσάββας, Παναγιωτίδης, Κιρμανίδης Α, Σαρόγλου, Μπέτσιας, Κιρμανιδης Α, Χατζησταμάτης, Βασιλικός, Μπρέστας, Μπότσαρης, Γουρός.

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top