Να αποδείξει ότι «το έχει» (15:45 – ΕΡΤPLAY 4)

Με τη δυναμική, που θα του προσφέρει η συμπαράσταση του κόσμου του, ο Ηρακλής κυνηγά κόντρα στη Λάρισα την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στη Basket League.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Ημίθεος φιλοδοξεί να αφήσει πίσω του τις κακές εκτός έδρας εμφανίσεις με το Περιστέρι, το Ρέθυμνο (κύπελλο), αλλά και τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, όπου και πάλι ήταν κακός και «έκλεψε» τη νίκη στο τέλος από τον ακόμη πιο ανέτοιμο αντίπαλο και να αποδείξει στην πράξη ότι μπορεί και εκτός Ιβανωφείου, μέσα από τη σημερινή κόντρα του με τη Λάρισα.

Απέναντι σε μία ομάδα, που έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της και να εκμεταλλεύεται την έδρα της, οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν ένα «διπλό», το οποίο μπορεί να τους φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Καστρίτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει το πλήρες του έμψυχου δυναμικού του και ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα εμφανίσει το καλό αγωνιστικό πρόσωπό της, ώστε να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη Basket League.

Η αναμέτρηση Λάρισας – Ηρακλή, στο Κλειστό της Νεάπολης, θα αρχίσει στις 15:45 και θα καλυφθεί με απευθείας τηλεοπτική – διαδικτυακή μετάδοση από το ΕΡΤPLAY 4.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top