«Κυανόλευκη» κατάληψη στο Κλειστό της Νεάπολης

Δυναμική παρουσία ετοιμάζουν για το Σάββατο στη Λάρισα οι Ηρακλειδείς, ενώ ο Καστρίτης έχει όλο το δυναμικό στη διάθεσή του.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Εδώ κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας στο απομακρυσμένο Ρέθυμνο, στη Λάρισα δεν θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους;…

Απολύτως έτοιμοι να εκδράμουν στη θεσσαλική πόλη το Σάββατο για τον αγώνα του Ημίθεου με την τοπική ομάδα είναι οι «κυανόλευκοι» οπαδοί, οι οποίοι αναμένεται να μετατρέψουν σε… Ιβανώφειο το Κλειστό της Νεάπολης.

Ήδη, προχωρούν οι σχετικές επαφές μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων, ώστε να εξυπηρετηθεί η μαζική παρουσία των οπαδών του Ηρακλή στην αντίπαλη έδρα.

Την ίδια ώρα, ο τραυματισμός του Τζαμάλ Σούλερ, στον πρόσφατο αγώνα του Ρεθύμνου, αποδείχθηκε επιπόλαιος, καθώς η προετοιμασία για τον αγώνα της Λάρισας άρχισε με την τεχνική ηγεσία να έχει όλο το δυναμικό της ομάδας στη διάθεσή της.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ:

Η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ για τον αγώνα στη Λάρισα ξεκίνησε σήμερα, με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Η ομάδα είδε σε βίντεο τον αγώνα με το Ρέθυμνο, όπου και καταγράφηκαν λάθη και παραλείψεις, αλλά και επισημάνθηκαν βελτιώσεις και αύριο θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, μέχρι το Σάββατο.

Ο αγώνας αρχίζει στις 15:45 και η Ομάδα θα αναχωρήσει απόγευμα Παρασκευής για τη Θεσσαλική πρωτεύουσα.

Σχετικά Άρθρα

Ανταμοιβή προς τον κόσμο η Ευρώπη – Συνέχεια στο Europe Cup, αν…

Μπάσκετ

Back to Top