Με ποιον τρόπο εξασφαλίζει τη μεταγραφή του στον Ηρακλή ο Γιούδας

Μετά την άρνηση της προηγούμενης ομάδας του να τον αποδεσμεύσει…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Τρύφων Γιούδας θα κατόρθωνε να βρει μία συμβιβαστική λύση αποχώρησης από τον Α.Ο. Παλαιοχώρας, όπου αγωνίστηκε πέρσι και θα ενταχθεί και επισήμως στο δυναμικό του Ηρακλή, με τον οποίο προπονείται, τα ίδια τα γεγονότα διαψεύδουν αυτήν την προοπτική.

Ο Ελληνογερμανός γκολκίπερ δεν κατόρθωσε – τελικά – να πείσει τους παράγοντες της Κρητικής ομάδας να του εκχωρήσουν το δελτίο του και αναγκάζεται να επιστρατεύσει μία διαδικασία, την οποία του προσφέρουν οι κανονισμοί για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, κατέθεσε αίτημα μετακίνησης στη Θεσσαλονίκη και ένταξής του στο δυναμικό του Ημίθεου για επαγγελματικούς λόγους.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας επικαλείται ότι βρήκε (εκτός ποδοσφαίρου, βεβαίως) επαγγελματική ενασχόληση στη Θεσσαλονίκη και – ως εκ τούτου – αδυνατεί να συνεχίσει την ποδοσφαιρική θητεία του στην Κρήτη, γεγονός, το οποίο αναμένεται να γίνει αμέσως σεβαστό από τους αρμόδιους ποδοσφαιρικούς φορείς (ο κανονισμός επιτάσσει να εξυπηρετούνται τα επαγγελματικά των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών) και, εν συνεχεία, αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του και να ενεργοποιηθεί αγωνιστικά στον Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top