- Bluearena - https://bluearena.gr -

Θέλει να “ζευγαρώσει” τις νίκες και να προκριθεί (16:30)

Η ώρα της “δεύτερης πράξης” στις αναμετρήσεις με το Ρέθυμνο έφτασε για τον Ηρακλή, καθώς σήμερα το απόγευμα αντιμετωπίζει την Κρητική ομάδα εκτός έδρας, σε νοκ άουτ αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου.

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει μαζί του το σύνολο του δυναμικού, που διαθέτει, με την προοπτική ο Χάνλαν να έχει αναρρώσει από την ίωση, που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και ο Καββαδάς να είναι ακόμη πιο έτοιμος, μετά τα πρώτα πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά, που “πήρε” στον αγώνα του πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο.

Είναι βέβαιο ότι οι δύο μονομάχοι δεν πρόλαβαν να προετοιμαστούν για τη συγκεκριμένη μάχη, ωστόσο η “κυανόλευκη” τεχνική ηγεσία αισιοδοξεί ότι ο Ημίθεος θα κατορθώσει να επιβάλλει την ανωτερότητα και τον ρυθμό του στο παιχνίδι, φτάνοντας σε μία δεύτερη νίκη επί του Ρεθύμνου, μέσα σε διάστημα τριών ημερών, γεγονός, το οποίο θα σημάνει ταυτοχρόνως και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Στον Ηρακλή αναμένουν ένα σημαντικά βελτιωμένο Ρέθυμνο απέναντί τους, σε σχέση με την εικόνα, που έδειξε ο αντίπαλος στο Ιβανώφειο, λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας και της ιδιαιτερότητας, την οποία εμφανίζουν οι αγώνες του συγκεκριμένου θεσμού.

Ο αγώνας κυπέλλου, Ρέθυμνο Ηρακλής, θα διεξαχθεί στο Κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” και θα αρχίσει στις 16:30, ενώ ΔΕΝ θα έχει τηλεοπτική ή διαδικτυακή κάλυψη.