Δρακόπουλος: “Ο κόσμος, το μεγάλο κέρδος μας…”

Τοποθετήσεις επί παντός από τον πρόεδρο της ΚΑΕ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όσα τόνισε ο Θόδωρος Δρακόπουλος:

«Επέστρεψε στην κανονικότητα ο Ηρακλής. Ξανά στην Α1 και ξανά μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα».

Για τη δήλωση του Χαΐτογλου, ότι ο Ηρακλής μπορεί να βγει ακόμα και δεύτερος: «Όλα μπορούν να γίνουν, αν μας… κάτσουν καλά τα αποτελέσματα, έχουμε και ψυχολογία, γιατί όχι. Τα εκτός έδρας θα κρίνουν πολλά, αν πάμε καλά εκτός έδρας, θα τερματίσουμε ψηλά».

Αναφορικά με το κύπελλο: «Ποιος δεν θα ήθελε ένα κύπελλο. Θα ήταν ιδανικό αν με την επιστροφή μας στην Α1 πηγαίναμε σε έναν τελικό. Στην κλήρωση πάντως ήμασταν λίγο άτυχοι, θα παίξουμε τρία παιχνίδια εκτός έδρας και ένα από αυτά είναι με την ΑΕΚ».

Για την νίκη επί του Άρη και την παρουσία του κόσμου: «Για μένα πιο σημαντική ήταν η παρουσία του κόσμου, ακόμα και από την νίκη. Όλη η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, το γήπεδο ήταν κατάμεστο, ο κόσμος τραγουδούσε, δεν έγιναν παρατράγουδα. Πιστεύω πως με την πάροδο του χρόνου ο κόσμος θα είναι ακόμα περισσότερος».

Αναφορικά με την αύξηση χωρητικότητας του Ιβανωφείου: «Με την κατάσταση που βρίσκεται ο Α.Σ. δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να σκεφτεί την επέκταση των εγκαταστάσεων. Για το Ιβανώφειο μπορούν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι παραπάνω».

Για το αν μπορεί να είναι πρωταγωνιστής η αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται στο ποδόσφαιρο: «Αρωγός σίγουρα μπορώ να γίνω και είναι και υποχρέωση μου, πρωταγωνιστής όχι. Πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί για να βρεθεί μια λύση».

Επιχειρηματίες Ηρακλειδείς στάθηκαν στο πλευρό σας; Σας έχουν στηρίξει; «Κάποιοι ναι, βεβαίως. Πιστεύω πως όσο περνάει ο χρόνος και βλέπουν την δουλειά που γίνεται, θα έρθουν και περισσότεροι. Αυτός είναι και ο στόχος μου, δεν μπορεί να υπάρχει σοβαρό σωματείο που να στηρίζεται μόνο σε έναν άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί που θέλω να τους ευχαριστήσω κιόλας και ευελπιστώ να γίνουν και περισσότεροι».

Αναφορικά με τον Κώστα Χαΐτογλου και αν υπάρχουν σκέψεις για να έρθει πιο κοντά στην ομάδα: «Δεν έχω κάνει συζητήσει με τον κ. Χαΐτογλου αλλά κάτι έχω στο μυαλό μου… Θα έρθει η ώρα και θα το συζητήσουμε».

Για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και αν συμφωνείτε να αγωνιστεί η ομάδα από την χαμηλότερη κατηγορία: «Δεν φαίνεται να υπήρχε κάποια ιδανική λύση. Θα χρειαστεί άλλου επιπέδου λύση για Ηρακλή και θαρρώ ότι θα βρεθεί την επόμενη χρόνια. Από το τίποτα πάντως, καλό είναι και αυτό».

Τι πρέπει να γίνει για να επιστρέψει ο Ηρακλής στην κανονικότητα; «Θα πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι διοικούντες. Θα πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που θα λειτουργούν με στόχο να βοηθήσουν την ομάδα. Αγνοί Ηρακληδείς που να αγαπάνε την ομάδα, γιατί τα τελευταία χρόνια υπήρχαν κάποιοι που δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΣ στο Ιβανώφειο” (pic)

Μπάσκετ

Back to Top