Καστρίτης: “Αθλητικό παιχνίδι και μακρινό σουτ, τα ατού του φετινού Ηρακλή”

Διεξοδική αναφορά στις σκέψεις του για την ομάδα, από τον “κυανόλευκο” κόουτς.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Εκτενή συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ηρακλής παραχώρησε ο Γιάννη Καστρίτης, αναλύοντας τη σκέψη του γύρω από την ομάδα.

Αναλυτικά, οι τοποθετήσεις του “κυανόλευκου” κόουτς:

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ανταποκρίθηκε αρκετά καλά στο δύσκολο ξεκίνημα μετρώντας δύο νίκες σε τρία παιχνίδια κερδίζοντας μάλιστα δις στα ντέρμπι με τον Άρη. Η δική σας ανασκόπηση για τα πρώτα αυτά παιχνίδια;

«Αν το πάρουμε με την σειρά βλέπουμε σταδιακά μία βελτίωση στην ομάδα. Στο πρώτο παιχνίδι στο Περιστέρι βρεθήκαμε αντίπαλοι με ένα πολύ δυνατό και αξιόλογο σύνολο που είχε κάνει πέρυσι μία εξαιρετική σεζόν. Μείναμε κοντά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, είχαμε θέληση αλλά κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία μας στέρησαν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα χωρίς να έχουμε πολλές προπονήσεις μπροστά μας κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τον Άρη σε δύο σερί παιχνίδια. Οι παίκτες μας βγάλανε πάθος και είχαν την απαιτούμενη αποφασιστικότητα στο πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο με αποτέλεσμα να πάρουμε τελικά μία πολύ μεγάλη νίκη που μας έδωσε το εισιτήριο για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Αυτό που μέτρησε πάρα πολύ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η ενέργεια και η αυταπάρνηση που βγάλαμε εντός παρκέ.

Όσον αφορά στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη, είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα αφού ήταν ο πρώτος εντός έδρας αγώνας του ΗΡΑΚΛΗ μετά την επιστροφή της Ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Η παρουσία του κόσμου και η ατμόσφαιρα που δημιούργησε εντός γηπέδου μας έδωσε τεράστια ώθηση για να φτάσουμε στην νίκη. Από μπασκετική σκοπιά η ενέργεια που βγάλαμε στην άμυνα και γενικά στο παρκέ ήταν ο κύριος παράγοντας της επικράτησης μας. Οι παίκτες μας παρέμειναν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν χάσαμε τον έλεγχο του ρυθμού και κάπως έτσι χαρίσαμε στον κόσμο μία νίκη που έχει ιδιαίτερη σημασία για αυτόν. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις μας στα πρώτα παιχνίδια, δεν παύουμε όμως να δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας και να χρειαζόμαστε βελτίωση σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού.»

Ποιοί είναι οι στόχοι του ΗΡΑΚΛΗ φέτος;

«Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα επιστρέφει στην Α1 που είναι πολύ διαφορετική από την τελευταία φορά που συμμετείχαμε σε αυτήν. Πρωταρχικός και αντικειμενικός στόχος μας είναι να πατήσουμε γερά και σταθερά στην κατηγορία. Μιλάμε για μία νέα ομάδα στην οποία έχουν μείνει μόλις δύο παίκτες σε σχέση με πέρυσι -ο αρχηγός Καλαϊτζίδης και ο Κακαρούδης- συν τους μικρούς Φίλλιο, Πετανίδη και Γεωργαλά. Όλα τα υπόλοιπα παιδιά είναι νέα στην ομάδα και η περίοδος προετοιμασίας φέτος ήταν πολύ μικρή. Επιζητούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να δέσουμε και να βρούμε την απαιτούμενη χημεία, ενώ συγχρόνως θα πρέπει να παίρνουμε και τα αποτελέσματα για να φτάσουμε σύντομα στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμούμε, να εκπέμπουμε υγεία και να ευχαριστιέται ο κόσμος μας αυτό που θα βλέπει από τον ΗΡΑΚΛΗ στο παρκέ»

Με ποια λογική χτίστηκε η ομάδα το καλοκαίρι και τι στυλ μπάσκετ επιθυμείτε να εμφανίσει στο παρκέ;

«Καταρχάς -όπως προείπα- παρέμειναν οι συνδετικοί κρίκοι της περυσινής τεράστιας προσπάθειας που χάρισε στον ΗΡΑΚΛΗ την άνοδο, Καλαϊτζίδης και Κακαρούδης. Είναι δύο παιδιά με ποιότητα, εξαιρετικοί χαρακτήρες και πολύ έμπειρα. Κρατήσαμε επίσης στο ρόστερ τα νέα παιδιά της ομάδας (Φίλλιος, Γεωργαλάς) που έχουμε στο μυαλό μας να τους αναδείξουμε για το μέλλον. Από εκεί και πέρα στις μεταγραφές τόσο των ξένων όσο και των Ελλήνων παικτών πρωταρχικό μέλημα είχαμε παίκτες με καλούς χαρακτήρες. Είναι όλοι εξαιρετικά παιδιά, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν καλή εμπειρία από την Α1 (Ζάρας, Μανωλόπουλος, Καββαδάς, Σμιθ, Γκάρετ, Οκερέαφορ). Όσον αφορά τους Χάνλαν, Σούλερ και Ντέιβις είναι παιδιά ταλαντούχα που έχουν αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο και έχουν τεράστιο κίνητρο το οποίο περιμένουμε να μεταφέρουν και στην υπόλοιπη ομάδα.»

Στην έναρξη της σεζόν ο Χάνλαν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ και ο Σούλερ είχε καλό πρόσωπο κόντρα στον Άρη στο Ιβανώφειο. Δεδομένης της ταυτόχρονης παρουσίας των Ζάρα και Οκερέαφορ στις θέσεις των γκαρντ, θα μπορούσαμε να πούμε πως η δύναμη της ομάδας πηγάζει από την περιφέρεια περισσότερο;

«Όχι, η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να έχουμε μία ισορροπία. Σίγουρα στην περιφέρεια υπάρχουν αρκετά ποιοτικά παιδιά. Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα για κάθε ομάδα, δεν το κρύβω, καθώς οι περιφερειακοί είναι αυτοί που έχουν την περισσότερη ώρα την μπάλα στα χέρια τους και παίρνουν σημαντικές αποφάσεις. Εμείς είμαστε τυχεροί που έχουμε παίκτες που μπορούν να πάρουν σωστές αποφάσεις τις κρίσιμες στιγμές, αλλά όπως προείπα το παν είναι η ισορροπία. Για αυτό και στις θέσεις των ψηλών έχουμε αθλητές με διαφορετικά στοιχεία που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο και μπορούν να προσφέρουν πολλές λύσεις.»

Κάτι που τονίσατε στην επίσημη εκδήλωση παρουσίασης του νέου πρωταθλήματος είναι ο περιορισμένος χρόνος προετοιμασίας για μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Πόσο εύκολο είναι για έναν προπονητή να συνδυάσει σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα παίκτες με διαφορετική νοοτροπία και μπασκετική αντίληψη;

«Φέτος λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων που έρχονται το καλοκαίρι το πρωτάθλημα ξεκίνησε πολύ νωρίτερα. Για εμάς υπάρχει αυτή η ιδιαιτερότητα πως είμαστε μία πολύ φρέσκια ομάδα που ανέβηκε από την Α2 στην Α1 και αυτό προϋποθέτει πολλές αλλαγές όχι μόνο εντός αλλά και εκτός των γραμμών, σε οργανωτικό επίπεδο. Γενικά είναι κάτι το διαφορετικό να έρχεσαι από την Α2 στην Α1. Έχουμε μία εντελώς καινούργια ομάδα και όλο αυτό χρειάζεται χρόνο προκειμένου να έχουμε το πρόσωπο που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Εκεί που θέλω να σταθώ είναι πως παρά τις πολλές δυσκολίες και τις ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις, η διοίκηση και όλοι οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα, σε συνδυασμό με την παρουσία του κ. Δρακόπουλου, έκαναν μία τεράστια προσπάθεια προκειμένου να είναι όλα έτοιμα σήμερα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και την δουλειά τους τον τελευταίο ενάμιση μήνα και αν συνεχίσουμε να δίνουμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας, ταυτόχρονα με την στήριξη και την αγάπη του κόσμου, σύντομα θα βρεθούμε στο επίπεδο που θέλουμε.»

Προηγουμένως αναφερθήκαμε και στα νεαρά παιδιά του ΗΜΙΘΕΟΥ. Γνωρίζουμε πως –  και λόγω της παρουσίας σας στα μικρά κλιμάκια της Εθνικής- η φιλοσοφία σας είναι να αναδεικνύετε νέους αθλητές. Υπάρχει κάτι που ξεχωρίζετε από τα παιδιά του ΗΡΑΚΛΗ και ποιο είναι το πλάνο αξιοποίησης τους;

«Και τα τρία παιδιά έχουν στοιχεία στα οποία και εμείς μπορούμε να στηριχτούμε, αλλά και οι ίδιοι μπορούν να χτίσουν πάνω σε αυτά μία πολύ καλή καριέρα. Δεν είναι, όμως, τόσο απλό γιατί προφανώς τους λείπουν συγχρόνως και πολλά πράγματα. Το σημαντικό είναι να μείνουν ταπεινοί, να δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα και από εκεί και πέρα μέσα από την προσπάθεια τους να φτάσουν σε ένα σημείο που είτε άμεσα είτε στην διάρκεια της χρονιάς θα τους δώσει την δυνατότητα να πάρουν ευκαιρίες και να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο.»

Πώς θα περιγράφατε την μπασκετική σας φιλοσοφία; Τι μπάσκετ σας αρέσει να παίζει η ομάδα σας;

«Αυτό που επιθυμώ πάντα είναι οι ομάδες μου να έχουν καλή χημεία. Αυτό που εννοώ είναι ότι οτιδήποτε βλέπουμε στο παρκέ κάθε Σάββατο έχει να κάνει με τις σχέσεις μεταξύ παικτών, σταφ και διοίκησης. Το σημαντικότερο για εμένα και αυτό που προσπαθώ να πετύχουμε είναι να έχουμε καλές σχέσεις, δυνατούς δεσμούς και με πολύ αγάπη για το μπάσκετ να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Το ίδιο φυσικά κάνουμε και στον ΗΡΑΚΛΗ. Για αυτό, άλλωστε, δώσαμε έμφαση στους χαρακτήρες των παιδιών. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική, θα μάχεται για κάθε μπάλα στο παρκέ και θα έχει ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Νομίζω πως ως τώρα το κάνουμε σε ικανοποιητικό βαθμό. Ακολουθώντας φυσικά και τα σύγχρονα πρότυπα του αγωνίσματος προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα τρέχει στον αιφνιδιασμό, θα πιέζει και όλοι θα είναι ελεύθεροι μέσα στο γήπεδο να εκφράσουν τον εαυτό τους, μέσα πάντα σε ένα ομαδικό πνεύμα.»

Άλλωστε ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει φέτος πολλούς παίκτες που τους αρέσει να τρέχουν το γήπεδο και να εκτελούν γρήγορα. Είναι αυτός ο βασικός αγωνιστικός γνώμονας της ομάδας;

«Ακριβώς. Τα τελευταία χρόνια το μπάσκετ έχει αλλάξει και η αθλητικότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Επίσης το να τρέχεις σωστά το γήπεδο και να αποφασίζεις γρήγορα σου χαρίζει μεγάλη άνεση στο παρκέ, όπως και το μακρινό σουτ και ιδιαίτερα το τρίποντο. Νομίζω πως έχουμε παιδιά που καλύπτουν τα παραπάνω στοιχεία και μέσω της καθημερινής δουλειάς προσπαθούμε να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο για την συνέχεια.»

Πόσο χρήσιμη είναι η παρουσία των έμπειρων παιδιών στα αποδυτήρια της ομάδας για την διαχείριση των κρίσεων που πιθανόν να δημιουργηθούν στην διάρκεια της σεζόν;

«Είμαστε τυχεροί γιατί διαθέτουμε στο ρόστερ μας πολλούς ποιοτικούς και έμπειρους Έλληνες παίκτες. Η ύπαρξη του Καλαϊτζίδη, του Κακαρούδη, του Ζάρα, του Μανωλόπουλου και του Καββαδά είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Τα παιδιά αυτά έχουν εξαιρετική σχέση μεταξύ τους, αφού πολλοί έχουν υπάρξει ξανά συμπαίκτες κατά το παρελθόν και είναι αρκετά δεμένοι. Αυτό είναι ευλογία για μία ομάδα και ειδικά για τον ΗΡΑΚΛΗ. Βοηθάνε και τους υπόλοιπους να προσαρμοστούν πιο γρήγορα στο πρωτάθλημα, ενώ η νοοτροπία τους αποτελεί παράδειγμα για τους πιο μικρούς ηλικιακά παίκτες μας. Σίγουρα θα μας βοηθήσουν να παραμείνουμε ενωμένοι όταν έρθουν δύσκολες βραδιές. Αυτό που θέλω να τονίσω και πάλι είναι πως όλοι οι παίκτες μας έχουν εξαιρετικό χαρακτήρα και δουλεύουν καθημερινά για να εκπέμπει η ομάδα υγεία και να κάνει την πορεία που της αξίζει.»

Κόουτς τα τελευταία χρόνια το ελληνικό πρωτάθλημα έχει δυναμώσει αρκετά και έχει αποκτήσει περισσότερο ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Πώς θα περιγράφατε την φετινή σεζόν;

«Το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος είναι πολύ υψηλό και κατά τη γνώμη μου το κορυφαίο των τελευταίων ετών. Δεν αναφέρομαι τόσο στην πρώτη θέση εκεί όπου ο Παναθηναϊκός ξεχωρίζει αναμφίβολα ως φαβορί, αλλά κυρίως στην ανταγωνιστικότητα των υπόλοιπων ομάδων. Υπάρχει από εκεί και πέρα ένα δεύτερο γκρουπ τριών ομάδων της ΑΕΚ, του Προμηθέα και του Περιστερίου που θεωρώ πως θα παλέψουν για την δεύτερη θέση. Χωρίς υπερβολή όλες οι υπόλοιπες ομάδες είμαστε στο ίδιο σκαλί με την έννοια ότι προφανώς υπάρχουν διαφορετικά μπάτζετ, όμως η εμπειρία μου στην Α1 μου έχει δείξει πως τα μπάτζετ έχουν μικρή σημασία όταν προχωρήσει η χρονιά και οι ομάδες πατήσουν καλά στα πόδια τους. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η διοικητική σταθερότητα και μέσα από αυτό το πρίσμα καταλαβαίνω πως όλες οι ομάδες έχουν κάνει φέτος μία πολύ καλή προσπάθεια και έχουν δημιουργηθεί πολύ αξιόλογα σύνολα ανεξαρτήτως των χρημάτα. Νομίζω πως κάθε Σάββατο θα παρακολουθούμε μεγάλα παιχνίδια, αφού νομίζω πως όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους.»

Συνεπώς υπάρχει μυστικό για την επιτυχία στο πρωτάθλημα; Είναι αυτό το κράτημα της έδρας, ένα καλό ξεκίνημα ή μερικά μεγάλα διπλά;

«Το μυστικό που δεν είναι ακριβώς μυστικό και εμείς το υιοθετούμε όλοι είναι πως κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προχωράμε βήμα – βήμα. Ειδικά για μία ομάδα νέα στη λίγκα όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ χρειάζεται να έχουμε υπομονή και να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα παίρνοντας παράλληλα νίκες που θα μας κάνουν να αισθανθούμε όμορφα και να αυξήσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Όσο περνάει ο καιρός και μαζί πάντα με την διοικητική σταθερότητα που μας προσφέρει ο κ. Δρακόπουλος θα οριοθετούμε εκ νέου τους στόχους μας για να δώσουμε χαρά και στον κόσμο μας.»

Είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο η ύπαρξη 12 Ελλήνων προπονητών στους πάγκους των ομάδων φέτος;

«Σε ανάλογη ερώτηση είχε τοποθετηθεί ο κόουτς Πεδουλάκης και συμφωνώ απόλυτα με την απάντηση που έδωσε. Καταρχάς το επίπεδο των Ελλήνων προπονητών είναι πολύ υψηλό και βλέπουμε πόσοι Έλληνες τεχνικοί κάνουν καριέρα σε πολύ υψηλό επίπεδο και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει πολλοί ξένοι προπονητές από την χώρα μας, οι οποίοι μας έχουν βοηθήσει και έχουμε πάρει πολλά πράγματα από αυτούς. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να το κρύψουμε πως ακόμη και τώρα που δεν έχουμε ξένους προπονητές στο πρωτάθλημα εμείς παρακολουθούμε και κερδίζουμε στοιχεία από διάφορους εξ αυτών σε όλο τον κόσμο ώστε να εξελιχθούμε. Σίγουρα, πάντως το γεγονός πως φέτος υπάρχουν 12 προπονητές από την Ελλάδα στους πάγκους του πρωταθλήματος με χαροποιεί ιδιαιτέρως.»

Φέτος είστε ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές σε ένα γήπεδο που έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στο παρελθόν και έχουν παίξει σε αυτό κορυφαία ονόματα του μπάσκετ. Οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ διψούν για να ξαναδούν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί. Πώς βίωσε όλη η Ομάδα το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Άρη στο Ιβανώφειο;

«Καταρχάς ζούμε στην καθημερινότητα μας την στήριξη και την αγάπη του κόσμου μας. Τους νιώθουμε πραγματικά δίπλα μας. Σίγουρα βοήθησαν πολύ οι νίκες με τον Άρη σε κύπελλο και πρωτάθλημα, αφού αυτά τα παιχνίδια έχουν ξεχωριστή σημασία. Περιμένουμε και είμαστε βέβαιοι πως θα βλέπουμε ένα γεμάτο γήπεδο σε κάθε αγώνα μας, όπως στο πρώτο εντός το προηγούμενο Σάββατο, και θα αντλούμε ανάλογη δύναμη με αυτήν της αναμέτρησης με τον Άρη όπου ο κόσμος μας δημιούργησε μία φανταστική ατμόσφαιρα. Η έδρα μας κατά το παρελθόν αποτέλεσε μεγάλο εμπόδιο για ομάδες τεράστιου επιπέδου και μέσα σε αυτό το γήπεδο έχουν γίνει ιστορικές νίκες. Προσπαθούμε να περάσουμε αυτή την φλόγα και στα παιδιά που δεν έχουν βιώσει αυτή την ατμόσφαιρα και ειδικά στους ξένους παίκτες μας. Νομίζω πως ήδη έχουμε όλοι καταλάβει πως βρισκόμαστε σε μία πολύ ιστορική ομάδα και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να την οδηγήσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, μαζί πάντα με τους φιλάθλους μας.»

Η ιδιαιτερότητα της σεζόν είναι πως το βάρος και η προσοχή όλου του συλλόγου στρέφεται στο μπάσκετ, έπειτα από τα γνωστά προβλήματα των άλλων τμημάτων του ΗΡΑΚΛΗ. Δημιουργεί αυτό το γεγονός πίεση στους παίκτες και στην λειτουργία του οργανισμού γενικότερα;

«Όχι, δεν νιώθουμε κάτι τέτοιο. Είναι αλήθεια πως όλοι περιμένουν από το μπάσκετ νίκες και χαρές, αλλά εμείς το εισπράτουμε ως κίνητρο και στήριξη για την συνέχεια και για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Εμείς από την μεριά μας προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και να μένουμε αφωσιομένοι στους στόχους μας. Ελπίζουμε πάντως και ευχόμαστε ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει δυναμικά την Ομάδα γιατί με αυτόν τον τρόπο αντλούμε ενέργεια και θέληση για επιτυχίες.»

Μετά την πρόκριση επί του Άρη στο κύπελλο, άρχισε η ομάδα να ορέγεται μία διάκριση σε αυτόν τον θεσμό;

«Είναι ακόμη πολύ νωρίς στην σεζόν για να θέσουμε τόσο μακροχρόνιους στόχους. Το καθήκον μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η νίκη κόντρα στον Άρη μας έδωσε ώθηση και μας χάρισε αυτοπεποίθηση, όμως, θα πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Βήμα-βήμα και παιχνίδι με το παιχνίδι εμείς οφείλουμε να γινόμαστε καλύτεροι ώστε όταν στο τέλος κάνουμε τον απολογισμό να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι με την προσπάθεια που κάναμε και το πρόσωπο που δείξαμε μέσα στην χρονιά.»

Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά σας στην Θεσσαλονίκη. Ξεχωρίζετε κάτι από την ζωή στην πόλη;

«Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει και πολύ ελεύθερος χρόνος λόγω της δουλειάς, αφού περνάμε αρκετές ώρες στο γήπεδο. Παρόλα αυτά μιλάμε για μία υπέροχη πόλη, πανέμορφη που τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου έχουμε προσαρμοστεί πλήρως. Όταν μου δίνεται η δυνατότητα, οι επιλογές για κάποια απόδραση είναι πολλές και βοηθούν στην ξεκούραση και στην αποφόρτιση. Σίγουρα επίσης η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη που αγαπά τον αθλητισμό και ειδικά το μπάσκετ και η φετινή ταυτόχρονη παρουσία ΗΡΑΚΛΗ, ΠΑΟΚ και Άρη στην πρώτη κατηγορία προσθέτει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον κόσμο. Όσο αυτή η κόντρα διατηρείται σε κόσμια επίπεδα και στο στάδιο του πειράγματος αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει σε όλους.»

Κλείνοντας ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ λέγοντας πως:

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν, αρχικά, στο Περιστέρι και μας στήριξαν δίνοντας μας πραγματικά μεγάλη δύναμη. Αυτό που ζήσαμε με τον Άρη ήταν κάτι εκπληκτικό! Όλη η Ελλάδα μίλησε με τα καύτερα λόγια για τον κόσμο μας κι είναι κάτι που μας έκανε πολύ χαρούμενους, γιατί είδαμε ότι έχουμε πάθος στην κερκίδα και ως εκ τούτου μια πολύ δυνατή έδρα, που όλοι γνωρίζουν ότι παίζει ρόλο σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα.

Έχουμε καταλάβει την αγάπη του κόσμου για την ομάδα, την ασπαζόμαστε και νιώθουμε όλοι ανυπομονησία να τους εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τους κάνουμε χαρούμενους. Το πρωτάθλημα θα είναι μακρύ και δύσκολο. Εμείς τους θέλουμε δίπλα μας πάντα με κόσμιο τρόπο για να επαναφέρουμε τον ΗΡΑΚΛΗ εκεί που του αξίζει να βρίσκεται.»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top