- Bluearena - https://bluearena.gr -

Έκλεισε και το θέμα Χριστοφιδέλη – Αδειοδοτείται από την ΕΕΑ ο Ηρακλής

Οι εξελίξεις στο θέμα του βολεϊκού Ηρακλή και της συμμετοχής του στη φετινή Volley League είναι ραγδαίες, από τη στιγμή, που η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να τηρήσει σκληρή στάση και να προετοιμάσει όλες τις διαδικασίες αποχώρησής της από τη μεγάλη κατηγορία.

Με παρεμβάσεις και των θεσμικών φορέων του αθλήματος, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να φτωχύνει ακόμη περισσότερο – με την πιθανή απουσία του Αυτοκράτορα – η ήδη αποδεκατισμένη μεγάλη Λίγκα του ελληνικού βόλεϊ, έκλεισε και η εξαιρετικά δύσκολη και προβληματική υπόθεση του Κώστα Χροστοφιδέλη, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν και σχετικό συμφωνητικό.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης – δεδομένης και της προηγηθείσης συμφωνίας με τον Κώστα Γκιρτζίκη – η ΕΕΑ αναμένεται να χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Volley League για τον Ημίθεο, με αποτέλεσμα οι «κυανόλευκοι» να αγωνιστούν κανονικά στην κατηγορία, στην οποία ανήκουν.

Πάντως, κυκλοφορεί έντονα η πληροφορία ότι η ομάδα θα παραταχθεί στο πρωτάθλημα χωρίς την προσθήκη ξένων παικτών, παρατάσσοντας ένα αμιγώς ελληνικό ρόστερ…