Έκλεισε και το θέμα Χριστοφιδέλη – Αδειοδοτείται από την ΕΕΑ ο Ηρακλής

Ανοικτή η πόρτα της Volley League – Ο Ηρακλής ενδέχεται να αγωνιστεί χωρίς ξένους παίκτες…

Βόλει, Ηρακλής

Οι εξελίξεις στο θέμα του βολεϊκού Ηρακλή και της συμμετοχής του στη φετινή Volley League είναι ραγδαίες, από τη στιγμή, που η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να τηρήσει σκληρή στάση και να προετοιμάσει όλες τις διαδικασίες αποχώρησής της από τη μεγάλη κατηγορία.

Με παρεμβάσεις και των θεσμικών φορέων του αθλήματος, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να φτωχύνει ακόμη περισσότερο – με την πιθανή απουσία του Αυτοκράτορα – η ήδη αποδεκατισμένη μεγάλη Λίγκα του ελληνικού βόλεϊ, έκλεισε και η εξαιρετικά δύσκολη και προβληματική υπόθεση του Κώστα Χροστοφιδέλη, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν και σχετικό συμφωνητικό.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης – δεδομένης και της προηγηθείσης συμφωνίας με τον Κώστα Γκιρτζίκη – η ΕΕΑ αναμένεται να χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Volley League για τον Ημίθεο, με αποτέλεσμα οι «κυανόλευκοι» να αγωνιστούν κανονικά στην κατηγορία, στην οποία ανήκουν.

Πάντως, κυκλοφορεί έντονα η πληροφορία ότι η ομάδα θα παραταχθεί στο πρωτάθλημα χωρίς την προσθήκη ξένων παικτών, παρατάσσοντας ένα αμιγώς ελληνικό ρόστερ…

 

Σχετικά Άρθρα

Ανοίγει η “βεντάλια” του νέου ρόστερ – Ανακοινώθηκε ο γιγαντόσωμος Κάιο Τιμπό

Βόλει

Ντεσποτόφσκι: Η τρέλα για τον κόσμο του Ηρακλή και το πολυετές “φλερτ”

Βόλει

Ο Ντεσποτόφσκι “ανακοίνωσε” τη μεταγραφή του στον Ηρακλή! (pic)

Βόλει

Συμφωνία με τον Ντεσποτόφσκι! – Έτοιμο ρόστερ! – Αναμονή για Λεωνίδη!

Βόλει

Back to Top