Ο Ντάριους, που μπορεί να αποδειχθεί “κολόνα”…

Η απίθανη βραδιά του Αμερικανού σέντερ ανοίγει προοπτικές σχετικά με το αγωνιστικό προφίλ του φετινού Ηρακλή.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όχι μόνο μπήκε στον αγωνιστικό προγραμματισμό της «κυανόλευκης» τεχνικής ηγεσίας το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα, αλλά ο πρωταγωνιστής αυτής της διαδικασίας ήταν και πρωταγωνιστής του τοπικού ντέρμπι.

Ο λόγος για τον Ντάριους Γκάρετ, με τον Αμερικανό σέντερ, στον αγώνα με τον Άρη, να φτάνει στα επίπεδα ίσως και της καλύτερης αγωνιστικής βραδιάς της μπασκετικής καριέρας του, πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο double double, με 17 πόντους και 15 ριμπάουντ και όλα αυτά, σε έναν αγώνα σημαντικό και με τα χαρακτηριστικά του τοπικού ντέρμπι.

Ο 29χρονος ψηλός του Ηρακλή με την εκρηκτικότητα, αλλά και τη μεστότητα στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές θεάματος στον κόσμο, αλλά σήκωσε – παράλληλα – σε κεντρικό επίπεδο στις πλάτες του την ομάδα σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης.

Όλα δείχνουν ότι ο Ντάριους Γκάρετ έχει όλες τις δυνατότητες και τις προοπτικές να διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο (και μάλιστα κομβικό) σε ένα αγωνιστικό σύνολο γεμάτο ικανούς επιθετικά περιφερειακούς, οι οποίοι έχουν ανάγκη στήριξης από μία τέτοιας ποιότητας «κολόνα» μέσα στη ρακέτα…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top