Καστρίτης: “Κατάθεση ψυχής, με τη βοήθεια του κόσμου”

Η τοποθέτηση του “κυανόλευκου” κόουτς μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ιβανωφείου.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιάννη Καστρίτης:

«Όλοι γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς καθώς ήταν το πρώτο εντός έδρας αλλά και απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Άρης. Σίγουρα είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη νίκη αλλά και από την προσπάθεια των παιχτών.

Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής και έδειξαν μεγάλη θέληση. Αυτή θα είναι η βάση μας φέτος, θα κάνουμε κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: 

«Σίγουρα στην άμυνα και στο ότι κάναμε κατάθεση ψυχής. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και ότι κάναμε είτε κακό είτε καλό μέναμε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι».

Τι έλειπε από τον Ηρακλή στα προηγούμενα παιχνίδια ;

«Λόγω τον πολλών τραυματισμών που είχαμε, δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε όλοι μαζί στην προπόνηση. Αλλά αυτό δεν το χρησιμοποιούμε σε καμία περίπτωση ως δικαιολογία».

Για τον Καββαδά και πότε θα είναι έτοιμος:

«Ο Καββαδάς και σε αυτό το παιχνίδι ήταν έτοιμος και σε κατάσταση να αγωνιστεί αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι. Σίγουρα όμως είναι έτοιμος να αγωνιστεί».

Για την στήριξη του κόσμου:

«Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος. Καταφέραμε να παίξουμε σε υψηλό τέμπο και ήταν καθοριστική η συγκέντρωση που δείξαμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top