Επενδυτικό ενδιαφέρον για την ακίνητη περιουσία του Ηρακλή

Οι πληροφορίες, που αφορούν στο θέμα των Χορτατζήδων και της Μίκρας…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όπως μετέφερε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Βασίλης Μάστορας πρόκειται για fund το οποίο θέλει να συμμετάσχει στο project ανάπλασης του «Ελληνικού» και για τον λόγο αυτό εκπρόσωποι του ταξίδευσαν στην Ελλάδα. Στόχος τους να συναντηθούν την Τρίτη στην Αθήνα με υπουργούς της κυβέρνησης. Στη συνάντηση αυτή δεν αποκλείεται να μπει στο τραπέζι και το θέμα της επένδυσης στον Ηρακλή.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα θα επισκεφθούν και τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να έχουν μία πρώτη άποψη για τα συνολικά 70 στρέμματα (Μίκρα και Χορτατζήδες) τα οποία είναι ιδιοκτησίας του Ηρακλή.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή που έχουν πάρει το μήνυμα από την κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να δώσει λύση στο θέμα των χρεών του Γυμναστικού Συλλόγου, που φθάνουν περίπου στις 500.000 ευρώ με τους τόκους, κι αυτό τους έχει βάλει στη λογική για αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας. Η βασική προϋπόθεση βεβαίως είναι η εξασφάλιση της βιωσιμότητας όλων των ερασιτεχνικών και των επαγγελματικών ομάδων του Ηρακλή. Κι αυτός είναι αδιαπραγμάτευτος όρος.

Πηγή: metrosport.gr

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top