ΑΘ10: “Σεβαστείτε την ιστορία του βολεϊκού Ηρακλή”

Ανακοίνωση της Αυτόνομης για τη στάση της Ομοσπονδίας και της ΕΕΑ και πρωτοβουλία για ενίσχυση του Τμήματος βόλεϊ.

Βόλει, Ηρακλής

Η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10:

Το 2015 ξεκίνησε μια προσπάθεια από κάποιους ανθρώπους, ώστε το τμήμα Βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει τα προβλήματα που ταλάνιζαν τα τελευταία χρόνια. Κατάφεραν μέσα σε αυτά τα πέτρινα χρόνια το τμήμα Βόλεϊ να πρωταγωνιστήσει ξανά απέναντι σε ομάδες με το 10πλάσιο μπάτζετ. Όλα αυτά έγιναν με την επιμονή τους ώστε ο Αυτοκράτορας να ξαναγίνει δυνατός και με τον κόσμο να αγκαλιάζει αυτή τη προσπάθεια ανάκαμψης, όπως φαίνεται από το γεμάτο γήπεδο σε κάθε αγώνα. Παρόλ’ αυτά τη τελευταία εβδομάδα έχουμε γίνει μάρτυρες ενός πολέμου προς το τμήμα Βόλεϊ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ από την Ελληνική Ομοσπονδία και την ΕΕΑ. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ”κύριους” που βρίσκονται εκεί και παίρνουν τις αποφάσεις, ότι χάρις στον ΗΡΑΚΛΗ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έγινε γνωστό το άθλημα στον ελληνικό χώρο και υπήρξε άξιος πρεσβευτής της χώρας.
Σεβαστείτε την ιστορία του βολεϊακού ΗΡΑΚΛΗ και τα όσα έχει προσφέρει, καθώς και την προσπάθεια των ανθρώπων που διαχειρίζονται τα προβλήματα του τμήματος.

ΥΓ. Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου και σε συνεννόηση με τους ιθύνοντες του Βόλεϊ θα πωλούνται κουπόνια οικονομικής βοήθειας των 5ευρω για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. Καλούμε όλους τους ανώνυμους και επώνυμους ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Είναι σαν να αγοράζουμε εισιτήριο για το μεγαλύτερο ντέρμπι της χρονιάς και θα είμαστε εκεί όπως είμασταν πάντα.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top