“Καρυδάτη” πρόκριση μέσα στο “Παλέ”

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πήρε “καρυδάτη” πρόκριση στο φινάλε (63-64) στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στο “Παλέ” για το θεσμό του κυπέλλου και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου απέναντι και πάλι στους “κιτρινόμαυρους” στο Ιβανώφειο – Ηγέτης και καθοριστικός στην εκπνοή ο Χάνλαν με 25 πόντους.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Παλικαρίσια πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο ΗΡΑΚΛΗΣ, όπου επικράτησε 63-64 του Άρη στο “Παλέ” σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, με πρωταγωνιστή τον Ολίβιερ Χάνλαν, που π[έτυχε 25 πόντους.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έβγαλε άμεση αντίδραση μετά την άσχημη εμφάνιση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στο Περιστέρι και πήρε μια σπουδαία νίκη-πρόκριση που θα του δώσει την απαραίτητη ψυχολογία για τον αγώνα του Σαββάτου.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο μέρος της, ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη δεν άφησε τη διαφορά να ξεφύγει και παρέμενε κοντά στο σκορ.

Οι “κυανόλευκοι” με ηγέτη τον Χάνλαν έφτασαν στην ανατροπή όλου του σκηνικού στο φινάλε της αναμέτρησης, παίρνοντας “καρυδάτη” πρόκριση -παρά το ότι υπήρξε ρεσιτάλ χαμένων βολών από πλευράς ΗΡΑΚΛΗ- και ανεβάζοντας ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου απέναντι και πάλι στον Άρη στο κλειστό του Ιβανωφείου.

Δεκάλεπτα: 14-14, 34-27, 49-41, 63-64
Διαιτητές: Πουρσανίδης Γ.-Συμεωνίδης-Τζιοπάνος
Άρης (Μαρκόπουλος): Μποχωρίδης 15, Φλιώνης 3, Μιλόσεβιτς 5 (1), Σακελλαρίου, Σιδηροηλίας, Τάλτον 2, Γκετσεβίτσιους 12 (2), Γκάγκιτς 5, Σλαφτσάκης 2, Ντραγκίσεβιτς 19, Μόρις, Βουλγαρόπουλος
Ηρακλής (Καστρίτης): Μανωλόπουλος 3 (1), Οκερέαφορ 10 (1), Καββαδάς, Σούλερ 9 (1), Ντέιβις 7, Κακαρούδης 5 (1), Ζάρας, Καλαϊτζίδης, Γεωργαλάς, Χάνλαν 25, Γκάρετ 2, Σμιθ 3 (1)

Σχετικά Άρθρα

Back to Top