Κανακούδης: “Παγκόσμιο φαινόμενο αδικίας ο Ηρακλής”

Ο πολύπειρος μπακ δήλωσε συμμετοχή στην περιπέτεια του τοπικού πρωταθλήματος και αναφέρεται στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι τοποθετήσεις του Πέτρου Κανακούδη στον Arena 89,4FM:

“Επιστρέφω στον Ηρακλή. Έχουν γίνει επαφές με ανθρώπους της ομάδας τον τελευταίο καιρό και συμφωνήσαμε να αγωνιστώ φέτος με τη φανέλα της ομάδας.

Συμφωνώ με πολύ κόσμο που το τελευταίο διάστημα λέει πως ο Ηρακλής είναι η πιο αδικημένη ομάδα στη γη. Όποιος είναι κοντά στον Ηρακλή, υποφέρει εδώ και 10 χρόνια. Ο κόσμος είναι η αιτία που η ομάδα είναι ακόμη ζωντανή, με όλα αυτά τα στραβά που έχουν γίνει και επιστρέφω για να γράψουμε ιστορία.

Το μέγεθος της ομάδας και η αξία της, είναι τεράστια. Σε όποια κατηγορία είναι, για τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή που θα έχει την ευκαιρία να παίξει, είναι τιμή και χαρά. Τώρα, όλοι μαζί, γράφουμε ιστορία”.

Για τους συμπαίκτες του, Περόνε και Τάι: “Με την εμπειρία μας, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα νεαρά παιδιά για να αντιληφθούν, πόσο μεγάλο είναι αυτό που πάμε να δημιουργήσουμε τώρα. Όλα τα νεαρά παιδιά πρέπει να το καταλάβουν. Ο κόσμος, πρέπει να το καταλάβει επίσης. Μια ομάδα όπως ο Ηρακλής, με τόση ιστορία και τέτοια αξία, θα αγωνιστεί στο τελευταίο επίπεδο ποδοσφαιρικά. Δεν έχει ξαναγίνει στον πλανήτη αυτό και είναι πολύ σημαντικό που ποδοσφαιριστές όπως ο Περόνε και ο Τάι, θα παίξουν εκεί”.

Για το Γ’ Τοπικό και την απόφασή του να επιστρέψει στην ομάδα: “Το μήνυμα θα το δώσει ο κόσμος, με τη δυναμική του, όπως το έδωσε και πριν χρόνια στην Καλλικράτεια. Την 1η αγωνιστική, στη Μηχανιώνα, θα καταλάβουν όλοι μόλις δούνε τον κόσμο του Ηρακλή να γεμίζει το γήπεδο, τι ακριβώς συμβαίνει. Όλοι έχουμε μάθει τα λάθη μας και θέλουμε να μην ξαναγίνουν στην ομάδα. Θεωρώ υποχρέωσή μου, να βοηθήσω την ομάδα. Κάτι χρωστάω στον Ηρακλή. Σε οποιαδήποτε κατηγορία ήταν η ομάδα, θα ερχόμουν και το αποδεικνύω τώρα, που αποφάσισα να έρθω στο Γ’ Τοπικό”.

Για την καριέρα του μετά το ποδόσφαιρο: “Από 7 χρονών ασχολούμαι μόνο με το ποδόσφαιρο, έχω την υγεία μου εδώ και χρόνια και έχω αγωνιστεί για 10 χρόνια σε ομάδες της Α’ Εθνικής. Έχω αποκτήσει εμπειρίες, έχω γνωρίσει ανθρώπους, έχω παίξει και στο εξωτερικό. Μακάρι μετά την ποδοσφαιρική μου καριέρα, να παραμείνω στο ποδόσφαιρο”.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top