Μ. Καλαϊτζίδης: “Μπορούμε να αγωνιστούμε ως Ηρακλής σε SL και SL2!”

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ηρακλής 2015, ανέλυσε το μεγάλο πλεονέκτημα, που δημιουργεί η συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα, ενόψει των προοπτικών επανόδου στα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα σημείωσε για το ποδοσφαιρικό Τμήμα ο Μάκης Καλαϊτζίδης, ο οποίος επεσήμανε ότι – με αυτήν τη μεθόδευση – οι “κυανόλευκοι” θα μπορέσουν να αγωνιστούν ως “Ηρακλής”, εφόσον βρεθεί επενδυτής, που θα αναλάβει να τον μεταφέρει είτε στη Super League είτε στη Super League 2, μέσω συγχώνευσης με κάποια ΠΑΕ και όχι μέσω αγοράς ΑΦΜ.

Αναλυτικά, τόνισε:

«Μέσα στο καλοκαίρι έγινε ένα λάθος, κανένας δεν βγήκε να ενημερώσει τον κόσμο για το τι συμβαίνει και είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουμε μια ανάσα από το να μην συμμετάσχουμε πουθενά, σε κανένα πρωτάθλημα.

Αρχικά θέλω να ενημερώσω για τους λόγους που δημιουργήθηκε ο σύλλογος Ηρακλής 2015 ο οποίος είναι ένας αθλητικός σύλλογος που μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε ολυμπιακό άθλημα. Πρώτος στόχος λοιπόν του συλλόγου ήταν να παίξει το βόλεϊ στην Α1 κατηγορία και δεύτερον γιατί εκείνη την περίοδο ο Γ.Σ Ηρακλής δεν είχε αθλητική αναγνώριση.

Το καλοκαίρι ένας τεράστιος Ηρακλειδέας ο Θάνος Τσουρέκας, είχε μια ιδέα να αναγεννήσει τις ακαδημίες του συλλόγου μέσα από τον Ερασιτέχνη, ενημερωθήκαμε όμως ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει καθώς υπήρχε ένα τεράστιο πρόστιμο από την ΕΠΟ. Έτσι μου προτάθηκε και δέχτηκα να εγγραφούν οι ακαδημίες στον Α.Σ Ηρακλής.

Μέχρι σήμερα ο κ. Τσουρέκας, έχει κάνει κάποια πράγματα ώστε οι ακαδημίες να λειτουργούν στα ευρωπαϊκά πλαίσια και σε λίγα χρόνια τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας θα φανούν στην πράξη.

Εφόσον για διάφορους λόγους, δεν προχώρησε το εγχείρημα του Άρη Παλαιοχωρίου και απέτυχε, τέθηκε θέμα για συμμετοχή της ομάδας στο Γ’ τοπικό. Σίγουρα είναι κάτι που κανείς μας δεν το ήθελε, όμως υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα. Με αυτή την λύση και εφόσον βρεθεί κάποια ομάδα από τις πρώτες δύο κατηγορίες, μπορούμε να προχωρήσουμε σε συγχώνευση και όχι αγορά του ΑΦΜ, που απαιτεί μια χρονοβόρα διαδικασία και σύνθετες ονομασίες.

Από την επόμενη μέρα που Ηρακλή θα πραγματοποιήσει μια τέτοια συμφωνία θα μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ως γνήσιος Ηρακλής χωρίς καμία αλλαγή στο όνομα του.

Στόχος μας μέσα στη φετινή χρονιά είναι να βρεθούν κάποιοι σοβαροί άνθρωποι για να αγοράσουμε μια ομάδα είτε από την Super League 1 είτε από τη Super League 2. Αλλά πρώτα θα πρέπει να λυθούν αρκετά θέματα μέσα στην οικογένεια του συλλόγου, να φέρουμε πίσω στην ομάδα παλιούς παράγοντες.

Επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό πως αν βρεθεί επενδυτής και προχωρήσει συγχώνευση με κάποια ομάδα ο ερασιτέχνης θα έχει το 10% και θα αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Περόνε και τον Τάι που μπήκαν μπροστά σε αυτή την προσπάθεια, γιατί από την πρώτη στιγμή που σκεφτήκαμε αυτό το εγχείρημα ήθελα να έχουμε ταυτότητα πραγματικού Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top